Kırmızı-beyazlı ekip, 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 11 beraberlikle 26 puanla 18. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer ise 12 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 4 beraberlikle 40 puanla 3. sırada bulunuyor.

İki takım daha önce Süper Lig'de 1 kez karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan müsabakayı Trabzonspor 2-1 kazandı.

Pendikspor, bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ev sahibi performansıyla ligde 18. sırada yer alıyor.

Sebat Gençlikspor, yarı final maçına hazırlanıyor Sebat Gençlikspor, yarı final maçına hazırlanıyor

Halil Akbunar, kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekken, Welinton, Fredrik Midtsjö ve Alpaslan Öztürk sarı kart sınırında bulunuyorlar. Bu oyuncular Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler.

Pendikspor, son 8 maçında 1 mağlubiyet alarak çıkış yakaladı. Ligde kalmak adına önemli bir virajda olan kırmızı-beyazlılar, Trabzon'u konuk edecekleri maçta galibiyet hedefliyor.

Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcı hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy olacakken, müsabakanın dördüncü hakemi Ömer Faruk Turtay olacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY