Pendikspor'un Sahibi ve Başkanı: Mahmut Türkoğlu

Pendikspor’un sahibi, 1967 doğumlu Mahmut Türkoğlu'dur. Türkoğlu, Pendikspor Kulübü Anonim Şirketi’nin şirket başkanı ve dernek başkanı Atakan Yüce ile ortaklık kurmuştur. Türkoğlu ayrıca, Türkoğlu Holding’in kurucusu ve başkanıdır. 2019 yılında Pendikspor'u satın almış ve Süper Lig'e çıkmasına katkı sağlamıştır. Pendikspor, 2022-2023 sezonunda play-off finalinde Bodrumspor’u yenerek Süper Lig’e yükselmiştir. Teknik direktörlüğünü Osman Özköylü yapmaktadır.

Mahmut Türkoğlu 2     Mahmut Türkoğlu

Eyüpspor'un Sahibi ve Başkanı: Murat Özkaya

Eyüpspor’un sahibi ve başkanı ise Murat Özkaya'dır. 2019 yılında Eyüpspor’un başkanlığına seçilen Özkaya, kulübü 37 yıl aradan sonra Lig’e çıkarmıştır.

Pendikspor ve Eyüpspor Arasındaki İlişki

Pendikspor ve Eyüpspor'un sahipleri farklı kişilerdir ve her iki kulüp arasında bir bağlantı veya ortaklık bulunmamaktadır.

Pendikspor'un Yükselişi ve Başarısı

Pendikspor, 2022-2023 sezonunda play-off finalinde Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek tarihinde ilk defa Süper Lig’e çıkmıştır. Bu büyük başarı, taraftarları ve futbolseverleri sevindirmiştir.

Pendikspor'un, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ü 7 Milyon Euro'ya Transfer İddiası
Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür'ün transferi hakkında gündeme gelen son iddialara göre, Pendikspor'un 7 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle oyuncuyu transfer ettiği söyleniyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT