Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti. Bahçecik Akbaş Halı Saha’da arkadaşlarının ısrarlarının üzerine kısa bir süre arkadaşlarıyla sahada yer alan Pepe, daha sonra maçı kenardan takip etmek üzere oyun dışına çıktı. takagazete.com.tr’ye konuşan Akbaş Halı Saha İşletme Sahibi Sultan Akbaş, Pepe’nin çok mütevazı bir insan olduğunu ve kimseyi kırmayarak herkesle fotoğraf çekildiğini dile getirdi. 

Trabzonspor İki Büyük Final Maçıyla Sezonu Taçlandırmaya Hazır: Fırtına Kenetlendi! Trabzonspor İki Büyük Final Maçıyla Sezonu Taçlandırmaya Hazır: Fırtına Kenetlendi!

Akbaş, “Trabzon’da futbol en önemli aktivitelerden bir tanesi. Pepe’nin arkadaşları da vakit geçirmek amacıyla halı sahamızda maç oynamaya geldiler. Pepe’de maçı izlemek için arkadaşlarıyla birlikte işletmemize geldi. Çok sıcakkanlı birisi, ziyaretinden ötürü çok memnun kaldık. Maç öncesi hem bizim hem de arkadaşlarının ısrarı üzerine hafif tempoda 10-15 dakika kadar bizimle birlikte maç oynadı. Daha sonra da sahadan çıkarak saha kenarından bizi takip etti. Müsabakanın ardından ise kimseyi kırmadı ve herkesle fotoğraf çekildi. Kendini hiç yormadı.” dedi. Pepe’nin mütevazi halleri taraftarlarla çok güzel bir bağ kurduğunun ispatı niteliğinde.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU