Koç, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü. Koç, “şehrimizin spor kültürü, başarılar ve gelecek izdüşümü üzerine sohbet gerçekleştirdik.  Sayın Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.” Dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti. DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, son ekonomik gelişmeler ile esnaf ve sanatkârlara yönelik yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. TESOB Başkanı Metin Kara, kurum olarak yürüttükleri ve planladıkları projeleri anlattı. Başkan Kara, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak’a ziyaretinin anısına Trabzon’un coğrafi işaretli ürünlerinden Sürmene Bıçağı hediye etti.

KAYMAKAM KOÇDOĞAN’DAN AŞIKKUTLU’YA ZİYARET

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan’ı makamında ağırladı. Ziyarette, Kaymakam Koçdoğan, Rektör Emin Aşıkkutlu’ya çalışmalarında başarılar dileyerek Trabzon Üniversitesi’nin akademik çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rektör Aşıkkutlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu ile ilgili eğitim öğretim alanında yüksekokula yapılan desteklerden dolayı Kaymakam Koçdoğan’a teşekkür etti. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ZEYBEK’TEN MESAJ

Recep ayının ilk manevi gecesi olan Regaib Kandili için Gümüşhane Üniversitesi Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şunları söyledi: “Üç ayların başlangıcından sonra ilk kandil olan Regaib Kandili Yüce Allah’ın rahmet, bağış ve yardımlarının dağıtıldığı en anlamlı gün ve gecelerdendir. İşte bu en anlamlı gecelerden birisi olan Regaib Kandili’nde ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalıyız.Özüne yakışır şekilde, vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vermeliyiz. Bu anlamlı günün barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bu vesileyle başta Gümüşhaneli hemşerilerimiz ve Gümüşhane Üniversitemiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

ORDU’YA İZ BIRAKTI

Trabzon’un Of İlçesinde 2008-2012 yıllar arasında kaymakamlık yapan, Of’ta ve Trabzon’da samimi diyaloglar kuran Sonel, akabinde Bandırma ve Kadıköy kaymakamlıklarından sonra Tunceli Valisi olarak görev yaptı. Tunceli Valiliğinden Ordu Valiliğine atanan Sonel, Karadeniz’in şirin ili Ordu’da yaptığı çalışmalarla takdir topladığı gibi kente de iz bıraktı. Muhabirimiz Bahattin Baştürk, Vali Sonel’i Ordu’da makamında ziyaret etti. Kapısı halka açık olan Sonel’i, 11 sene önce ayrıldığı Of’tan vatandaşlar da sık sık ziyarete geliyor. Vali Sonel, “Ülkemizin her köşesi güzel, vatanımız cennet. Fakat, Of’un yeri başkadır, Of her zaman bir tık üstedir” dedi.

MUHTAR HOCALARI AĞIRLADI

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, mahallede hocaları ağırladı. Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, müftü yardımcıları ve mahalledeki Hacıkasım, Konak ve Tabakhane Camii imamlarını ağırlayan Sert, mahallede yapılması gerekenlerle ilgili de istişarede bulundu.

OYMAN BAŞARI DİLEDİ

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve beraberindekiler, TÜRK-İŞ 1 nolu YOL-İŞ Sendikası Şubesini ziyaret etti. Oyman, göreve yeni gelen Şube Başkanı Ali Faiz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni dönemlerinde başarı diledi.

OF'U BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye personeli ile bir araya geldi. Sarıalioğlu, “çalışmalarımızı değerlendirdik. Biz büyük bir ailenin parçası olarak Of'u birlikte yönetiyoruz. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Of için daha güzel günlerde yine hep birlikte çalışmaya devam inşallah.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim