8 Ocak 2021 tarihinde Yusuf Ziya Alim’in asaleten Çay-Kur’un Genel Müdürü olmasından sonra Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde başlatılan KAN değişimi hızla sürüyor. 

Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 19.03.2021 tarihli ve 2021/163 Karar sayılı atama yazısının Resmi Gazeteye yayınlanması sonucunda da Çay-Kur’da tam 13 yıldır hem Genel Müdür Yardımcılığı, hem de Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Pazarlı hemşehrimiz Süleyman Pınarbaş bu görevinden alındı.

Pınarbaş’dan boşalan Genel Müdür Yardımcılına da kurumun Çay Tarım Dairesi Başkanı olan Çayelili hemşehrimiz Zeki Karaoğlu atandı. Yusuf Ziya Alim’in yılbaşında Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olmasıyla da boşalan Genel Müdür Yardımcılığını da İdari ve Sosyal İşler Başkanı olan Arhavili hemşehrimiz Erdinç Hatinoğlu atandı. Anımsanacağı gibi Çay-Kur tarihinde Çayeli ilçesinden Mevlüt Kinez ilk önce Genel Müdür Yardımcılığı, sonra da Genel Müdürlük yapan isim olmuştu.

Çayelili başka bir isim Mustafa Ustaoğlu ise 90’lı yıllarda Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştı. Artvin – Arhavi’den daha önce de Şinasi Hatinoğlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’nun yönetim kurulu üyelik atamalarının bu ay sonunda yapılması bekleniyor. Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’nun bu atamalarının başta Çay-Kur camiasında ve bölgemizde de sevinçle karşılandığı öğrenildi. Bu arada 16 yıldır Çay-Kur’da Genel Müdür Yardımcısı olan Fındıklılı Hemşehrimiz Dr. Turgay Turna’nı görevini sürdüreceği de öğrenildi. Sayın Karaoğlu ve Hatinoğlu’nu ayrı ayrı “tebrik” ediyır ve yeni görevlerinde de” başarılarının” devamlarını diliyoruz.
 

Editör: TE Bilisim