MHP ‘ÖNCE VATAN’ DİYOR

‘MHP 50 yıllık bir partidir. Hafızası çok güçlüdür. Tarihte yüzlerce devlet kurulmuş ve yıkılmıştır. Yıkılan devletlerin neden yıkıldığını çok iyi analiz etmiştir. Liderimiz Devlet Bahçeli bey hep gelecek kuşakları düşünmüştür. Önce partim dememiştir. Önce devlet ve milletimiz demiştir. Sonra  Parti ve biz. Bugün Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ile birlikte MHP’nin hedefi birdir. Üniter yapıyı korumak kollamaktır. Bu manada AK Parti ile ne genelde ne de yerelde aramızda her hangi bir sorun yoktur. Ekibimizle birlikte her zaman sokaktayız. 2023 yılına yönelik hiçbir endişemiz yoktur. Seçim zamanında yapılacak ve Cumhur ititfakı oradan galip çıkacaktır. Ancak her zaman çalışmaya ve vatandaşla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz ve ediyoruz. MHP’nin ve Liderimiz Devlet Bahçeli beyin iki konuda hassasiyeti vardı. Bunlaran birisi kısmi Af’tı. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda gerekeni yaptı  Diğeri ise emeklilikte yaşa takılanlar. O konuda da Sayın Cumhurbaşkanının grup toplantısında açıklaması oldu ve çalışma bakanı da çalışma yapıyoruz dedi.’

HDP İLE KOLKOLA GİRDİLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun tezkereye red oyu vermesine yönelik, ise ‘HDP’li Mithat Sancar istedi Kemal Kılıçdaroğlu ve grubu Tezkereye red oyu verdi. Sonra diyor ki, Kandili yerle bir edeceğim. Zaten Türk ordusu sınırdan 100 km içerde. Gara’yı yerle bir etti Metina’yı yerle bir etti. Sen tezkereye red oyu vererek nasıl sınırdan içeri gireceksin? Bunu Türk milleti bir kenara yazdı.’ ifadelerini kullandı.

ŞEHİT YAKINI BAŞTACIDIR

Gedikli, İYİ parti grup Başkan Vekili Lütfi Türkkan’ın şehit yakınına hakaretinin kabul edilemez bir saygısızlık olduğunu söyleyerek, ‘Sicili zaten bozuk. Villası bile kaçak. Bir şehit yakınına ancak saygı duyulur. Saygısızlık yapılamaz. Yapanı da bu millet affetmez’ dedi.

Editör: TE Bilisim