AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı; AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Sümerya Bolat, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşti.
İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“ AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Bizler İslamla müşerref olan büyük bir medeniyetin mirasını taşıyan ve dava bilinci ile birlikte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya ahdetmiş Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız.  AK Parti binlerce yıldır devam eden Silsile silsile yeni nesillere aktarılan büyük bir davanın bugünkü temsilcisidir. 

Dün Sultan Alparslan hangi duygularla Anadolu'ya girdiyse, Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri hangi duygularla İstanbul'u fethettiyse, Abdülhamit Han Hazretleri hangi duygularla mücadele ettiyse ve bu millet hangi duygularla yedi düvele karşı vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini kazandıysa, Bizler de aynı duygularla bugün, AK Parti ile birlikte siyaset yapıyor milletimize hizmet ediyor ve ülkemizi daha mutlu ve daha güçlü yarınlara taşımak için mücadele ediyoruz.  Bundan dolayıdır ki AK Parti'de siyaset yapıyor olmak büyük bir sorumluluk taşıyor.  Hep birlikte gece gündüz demeden davamıza ve milletimize hizmet ederek daha ileriye taşıyacağız ve gelecek nesillere daha güçlü bir Trabzon daha güçlü bir Türkiye bırakacağız.  İster mahalle başkanı, ister ilçe başkanı, ister İl Başkanı, ister milletvekili, ister Belediye Başkanı, Her birimiz bir dava eriyiz, bir dava adamıyız.  Bu davanın neferleri olarak bizler davamızı ilk günkü aşkla sevmeli ve kendi nefsimizi bir kenara koyarak mücadelemizi başarıya ulaştırmak için karınca gibi çalışmalıyız.  Bizler; Her şey Trabzon için Her şey Türkiye için  Her şey bu memleket için diyerek yola çıktık. Trabzon'un nabzını bizler tutacağız. 

Tüm teşkilatlarımız da birlikte daima sahada olup vatandaşlarımızla muhabbetimizi daha da arttıracağız.  Bu konuda sizlere büyük görevler düşüyor.”
 

Editör: TE Bilisim