Ramazan ayı, yardımseverlerin ve zincir marketlerin işbirliğiyle ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıldığı bir dönem olarak biliniyor. Bu yıl da CarrefourSA, Migros, ŞOK gibi zincir marketler, Ramazan yardım kolilerini satışa çıkardı. İçinde her türlü ihtiyacı karşılayacak ürünler bulunan Ramazan kolileri, avantajlı fiyatlarla tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Gram altın yıl sonu kaç lira olacak? İlk kez açıklandı Gram altın yıl sonu kaç lira olacak? İlk kez açıklandı

CarrefourSA Ramazan Kolisi Fiyatları: CarrefourSA, Ramazan kolilerini farklı seçeneklerle sunuyor. İçeriğinde unlu, yağ, şeker, bakliyat gibi besin değeri yüksek ürünler bulunan 4 farklı koli seçeneği mevcut. CarrefourSA Ramazan kolisi fiyatları şu şekildedir:

  • Klasik Ramazan Kolisi: 299,90 TL
  • Süper Ramazan Kolisi: 469,90 TL
  • Mega Ramazan Kolisi: 549,90 TL
  • Lüks Ramazan Kolisi: 899,90 TL

Ayrıca, CarrefourSA Kart ile alışveriş yapanlara özel %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Migros Ramazan Kolisi: Migros, İftar ve sahur sofralarının ihtiyaçlarını tek bir pakette topluyor. %35 tasarruf sağlayabileceğiniz Ramazan Bereket paketi 279,95 TL'den, 23 ürünün yer aldığı Ramazan lezzet paketi ise 499,95 TL'den satılıyor.

ŞOK Ramazan Kolisi: ŞOK Marketler, 13 çeşit ürünün yer aldığı Ramazan kolisini 299 TL'den sunuyor. Paket içeriğinde un, yağ, makarna, zeytin, şeker ve çay gibi temel ihtiyaçları karşılayacak ürünler bulunuyor.

Editör: Doğukan ÖZKURT