316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı 316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı

Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan Ayı Öncesi Fiyatları Sabitledi

41 gün boyunca süt, un, ayçiçek yağı, çay gibi birçok üründe fiyatlar sabitlenecek. Hem indirimler yapılacak hem de fiyatlar stabil kalacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Türkiye genelinde 4.076 kooperatif market satış noktasında bugünden itibaren sabit fiyat uygulamasına başladı. Bu uygulama, 14 Nisan'a kadar devam edecek ve kaliteli, güvenilir ürünlere erişimi sağlayacak.

Örneğin, 1 litrelik TKK yarım yağlı süt 22.5 TL, Anadolu marka makarna 10.5 TL, TMO'nun 5 litrelik Ayçiçek yağı ise 185 TL'den satılacak.

Ayrıca, Tarım Kredi Kooperatifleri, karma hayvan yemleri için ton başına %5 indirim yapacak ve üreticilere 4 ila 6 ay arasında faizsiz satış imkanı sunacak. Bu süreçte oluşacak fiyatlar kampanya süresince sabitlenecek ve herhangi bir zam yapılmayacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 41 gün boyunca yapılan bu fiyat sabitlemesiyle, tüketicilere Ramazan alışverişlerinde kolaylık sağlamayı ve üreticilere destek olmayı amaçlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU