Toplantıda, Başkan Metin, Rize'de devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Bu projeler arasında kentsel dönüşüm çalışmaları, alt yapı projeleri, sosyal tesisler, dere ıslahları ve sosyal ve kültürel etkinlikler gibi birçok konu ele alındı.

Başkan Metin, 5 yıl içinde gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalara değinerek enerji yatırımları, 46 mahallenin dokunulan noktaları, otogar çalışmaları, Kültür Sokağı projesi, mezbahane çalışmaları ve millet bahçesi çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Mart ayında üst yapı çalışmalarının başlayacağını belirtti.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Rize'nin büyümesiyle birlikte araç sayısının arttığını ifade eden Başkan Metin, otopark ihtiyacını çözmeye çalıştıklarını ve mahalle yollarını geniş tutarak bu soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Toplantı, basın mensuplarının soruları ve katılımlarıyla devam etti. Başkan Metin, gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT