Kulübün tarih boyunca kazandığı birçok kupa ve elde ettiği başarılarla dolu olan mazisi, Yeşil-Mavili taraftarlar için gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Çaykur Rizespor, 71. yılını kutlamak için özel bir video hazırlayarak bu anlamlı günü önceki gün taraftarlarıyla paylaştı. Kutlama videosu kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı ve büyük ilgi gördü.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Çaykur Rizespor’un sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu video, kulübün geçmişine ve bugüne kadar elde ettiği başarılara vurgu yaparken, taraftarlarına da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Taraftarlar, kulüplerinin 71. yılını coşkuyla kutladı ve sosyal medyada bu özel günü kutlayan mesajlar paylaştı.

Çaykur Rizespor camiası, tarih boyunca elde edilen başarılarla gurur duymaya devam ederken, gelecekte daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarını sürdürüyor. 71. yıl kutlamaları, kulübün geçmişini anarken geleceğe dair umut dolu bir bakış açısı sundu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN