Özgür Özel Rize’ye Geldi: Sel Bölgesinde İlk Temas
Artvin-Rize Havalimanı’nda partililer tarafından karşılanan Özel’in karşılanmasında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve Yeni Parti Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de yer aldı. Havalimanından Pazar ilçesine geçen Özel, afetten etkilenen bölgedeki esnafla bir araya geldi. Esnafın yaşadığı sorunları dinleyen Özel, geçmiş olsun dileklerini iletirken ilçedeki son duruma ilişkin incelemelerde de bulundu. Pazar’daki programını tamamlayan Özel, daha sonra Artvin’e hareket etti.

Artvin-Rize Havalimanı’nda Karşılandı
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, bölgedeki programı kapsamında Artvin-Rize Havalimanı’na geldi. Özel, havalimanında partililer tarafından karşılandı. Karşılamada Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile Yeni Parti Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de bulundu. Havalimanındaki karşılamanın ardından Rize’nin Pazar ilçesine geçen Özel, 19 Eylül 2026’da meydana gelen sel ve heyelanlardan etkilenen bölgedeki temaslarına başladı. Özel’in Pazar programında afetten etkilenen esnafla gerçekleştirilen görüşmeler ve ilçedeki son duruma ilişkin incelemeler öne çıktı.
Sel ve Heyelandan Etkilenen Esnafla Bir Araya Geldi
Rize’nin Pazar ilçesinde 19 Eylül 2026 tarihinde etkili olan şiddetli yağışların ardından sel ve heyelanlar meydana geldi. Yaşanan afetlerin ardından sabah saatlerinde ilçeye gelen Özgür Özel, bölgedeki esnafı ziyaret etti. Esnafla tek tek görüşen Özel, yaşadıkları sorunları dinleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Pazar’daki ziyaret programı kapsamında esnafla kahvaltıda da bir araya gelen Özel, ilçedeki son duruma ilişkin incelemelerde bulundu. Özel’in bölgedeki temaslarının önemli bölümünü sel ve heyelanların ardından esnafla gerçekleştirilen görüşmeler oluşturdu.
Esnafla Kahvaltıda Buluştu
Pazar’daki temaslarını sürdüren Özgür Özel, ziyaret programı kapsamında esnafla kahvaltıda bir araya geldi. Sel ve heyelanların ardından esnafın yaşadığı sorunları dinleyen Özel, afetten etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçedeki son duruma ilişkin incelemelerde de bulunan Özel, program boyunca bölgedeki esnafla temaslarını sürdürdü. 19 Eylül’de meydana gelen sel ve heyelanların ardından gerçekleştirilen ziyarette, afetin etkilediği Pazar ilçesindeki durum ve esnafın yaşadığı sorunlar görüşmelerin odağında yer aldı.

Pazar’da Atmaca ile Poz Verdi
Özgür Özel’in Pazar ilçesindeki ziyaretinde dikkat çeken anlardan biri de bir atmaca ile verdiği poz oldu. Esnaf ziyaretleri ve bölgedeki incelemeleri sırasında atmaca ile poz veren Özel, Pazar’daki programını daha sonra tamamladı. Sel ve heyelanların yaşandığı ilçede esnafla bir araya gelen, sorunları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Özel, Rize’deki temaslarının ardından bölgeden ayrıldı. Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Pazar’dan sonraki durağı ise Artvin oldu. Özel, incelemeleri ve temaslarının tamamlanmasının ardından Artvin’e hareket etti.
Özgür Özel’in Rize programında, 19 Eylül’de sel ve heyelanların yaşandığı Pazar ilçesi öne çıktı. Afetten etkilenen esnafla görüşen ve kahvaltıda bir araya gelen Özel, ilçedeki incelemelerinin ardından Rize’den ayrılarak Artvin’e geçti.





