İl Başkanı Abdulkadir Bektaş'ın konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Piraziz ilçesinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, yaptığı konuşmada, 5 yıl önce aynı mekanda adaylarını tanıttıklarını ve bu süre zarfında hiçbir olumlu değişiklik yaşanmadığını belirtti. Bektaş, belediyeyi kazanmanın önemli olmadığını, asıl önemli olanın halka hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunu vurguladı. Piraziz ilçesinin potansiyelinin kullanılmadığını ifade eden Bektaş, Saadet Partisi olarak ilçeyi daha iyi bir yere taşıyacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

SP Piraziz Belediye Başkan Adayı Metin Öztürk ise Saadet Partisi'nin 35 yıllık deneyimiyle ilçeyi daha iyi bir noktaya taşıyacaklarına inandığını belirtti. Seçim çalışmalarına başladıklarında ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini söyleyen Öztürk, diğer partilerle işbirliği yaparak adil, eşit ve ilçenin menfaatine çözümler üreteceklerini ifade etti.

Saadet Partisi'nin Piraziz Belediye Başkan adayı Metin Öztürk'ün tanıtım etkinliği, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Parti, ilçenin geleceğine dair umutlarını ve projelerini paylaşarak seçimlere hazırlandı.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak