Trabzonspor'un Gol Makinesi Gidiyor Onun Yerine Bomba Geliyor: Avcı Daha Ucuz Yolunu... Trabzonspor'un Gol Makinesi Gidiyor Onun Yerine Bomba Geliyor: Avcı Daha Ucuz Yolunu...

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sezonu 2. sırada tamamlayarak Play-Off grubuna kalan Sebat Gençlik, şimdi gözünü 2. Lig'e dikti. Statü gereği Play-Off elemelerine 3. Tur'dan dahil olacak olan Kırmızı-Beyazlılar, bu süreçte önemli bir fırsat yakaladı.

Sebat Gençlik'in rakibi, 1. ve 2. Tur maçlarının ardından belli olacak. Eğer 3. Tur'u geçerlerse, 3. Grup'un finalistiyle karşılaşacaklar ve 2. Lig'e yükselmek için mücadele edecekler. Bu süreçte takım, yükselme hedefi için şimdiden hazırlıklara başladı.

TFF 3. Lig Play-Off takvimi de belli oldu. 1. Tur karşılaşmaları tek maç eleme usulüyle 2 Mayıs'ta oynanacak. 2. Tur maçları ise 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. 3. Tur maçları ise 15-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak ve 3.-4. Grup Finali ise 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Sebat Gençlik, bu tarihlerdeki mücadelelerinde taraftarlarının desteğini arkasına alarak 2. Lig'e yükselme umudunu taşıyacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY