Trabzon temsilcisi Sebat Gençlikspor, 2025-2026 sezonu öncesi iç transferde önemli bir adım attı. Kırmızı-Beyazlı kulüp, altyapıdan yetişip A takımda forma giyen genç oyuncular Veysel Sönmezsoy ve Zekeriya Bulut ile yola devam etme kararı aldı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkanvekili Aslan Güner katıldı. İki genç futbolcunun sözleşmeleri yenilenerek takıma olan katkıları için güven tazelendi.
“Zirveye oynayan bir takım kuruyoruz”
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanvekili Aslan Güner, Sebat Gençlikspor’un gençlere yatırım yapan bir kulüp olduğunu vurgulayarak şu açıklamayı yaptı:“Başarıya aç ve zirveye oynayacak bir takım kurmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, gelişime açık ve karakterli gençlerle yola devam ediyoruz. Veysel ve Zekeriya bu vizyonun önemli parçaları. Onlara güvenimiz tam. Camiamıza hayırlı olsun.”
Veysel Sönmezsoy: “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim”
Geçtiğimiz sezonki performansıyla dikkat çeken Veysel Sönmezsoy, yeniden Sebat forması giyecek olmanın heyecanını paylaştı:“Böylesine köklü ve hedefleri olan bir kulübün parçası olmak benim için büyük bir onur. Bu formayı gururla taşıyacağım. Takımım için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.”
Zekeriya Bulut: “Hedefimiz şampiyonluk”
Takımın diğer genç ismi Zekeriya Bulut da yeni sezon için iddialı konuştu. Kendisini geliştirmeye ve takıma katkı sağlamaya odaklandığını belirten Bulut, şu ifadeleri kullandı:“Sebat Gençlikspor gibi hedefleri olan bir kulüpte yeniden forma giyecek olmak heyecan verici. Çok çalışarak hem bireysel gelişimimi sürdüreceğim hem de takımımıza maksimum katkı sağlamaya çalışacağım. Bu fırsat için kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Hedefimiz şampiyonluk, umarım bu yolculukta katkı sağlayabilirim.”