Siirte yaşıyorum ben ülkemiz için yıllardır kulaç atıyorum, fakat benim bir eksiğim var, protez bacaklarım yok, bu sebepten dolayı antrenmanlarıma çok fazla katkı sağlayamıyorum ve tekerlekli sandalyeyle zorlanıyorum. Siirte’ki bütün yetkilere başvurdum ama her defasında bir cevap alamadım Protez fiyatları çok pahalı olduğundan alamıyorum. Sizden ricam Allah rızası için bu haberi paylaşır mısınız?”

Y Ü Z M E

ERDEM AİLESİ YOLLARDA

CHP’nin Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Cahit Erdem ve eşi emekli öğretmen Güzin Erdem ile ilçeyi arşınlıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için vatandaştan destek istiyor.

Cahi̇t Erdem-2

DEMOKRATLAR YOMRA’DA

Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal’ın da katılımıyla Yomra da bir otelde düzenlenen  İbrahim Sağıroğlu’nun Yomra adayı olarak tanıtımına Trabzon il Başkanı Ali Akar, Ordu il Başkanı Selçuk Yücesan, Rize il Başkanı Hamit Şimşek, Gümüşhane il Başkanı Şerif Akıntürk, Erzincan il başkanı Fikret Özer, Elazığ il başkanı Tuncay Avcil, Beşikdüzü belediye başkanı Ramiz Uzun, Ganel başkan Yardımcısı Adnan Tufan Katıldı.

Y O M R A-2

CHP ADAYI BABA OCAĞINDA

CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, il Başkanı Mustafa Bak ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Suha Saral Of ilçe örgütü’nü ziyaret ederek partileri bir araya geldi. 31 Mart 2024 sandıklar açılana kadar bize uyku haramdır dediler.

Of Chp

CHP ADAYI KALYONCU 100 YILLIK KULÜBÜ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet halk partisi (CHP)Akçaabat Belediye Başkan adayı akademisyen spor adamı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Sebat Gençlikspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım’ı ziyaret etti.Kalyoncu’yaCHP Akçaabat ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve partililer eşlik etti. Akçaabat Hamamçimeni çarşısında yer alan kulüp binasında Sebat Gençlikspor kulübü Başkanı Cemil Kalkışım ve yönetim kurulu üyeleri CHP heyetini kabul etti. Sıcak sohbet içerisinde geçen görüşmede kulüp başkanı Cemil Kalkışım CHP Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu ’ya ismi yazılı forma hediye etti. Kalyoncu ise Başkan Cemil Kalkışım’a “Centilmen” yazılı kitap hediye etti.

S E B A T-1

GÖZLE ÇEBİ’Yİ ARADI

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısında tüm gözler en büyük ilçe olan Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi’yi aradı. Salonda önlerde olmayan Çebi, acaba orta sıralarda mı oturuyor? Diye salonu gezdik. Çebi salonda yoktu. İsmi AK Parti’den Araklı belediye başkan adaylığı için geçen Çebi, son anda geri çekilmiş, yerine uzun süredir Araklı’ya gelmeyen Hüseyin Avni Çebi’nin ismi aday olarak açıklanmıştı. Yaşanan gelişmeler sonucu morali bozulan Çebi, kafasını toparlamak için şehir dışına çıktı. Çebi biraz moral almak için Samsun’a gittiği o yüzden de aday tanıtım toplantısına katılmadı. Salona gelenler ise pür dikkat Çebi’yi aradı. Çebi’nin yerine yardımcıları salonda yerini aldı.

Ç E B İ-7

BİR ANKARA KLASİĞİ

AK Parti’de aday tanıtım töreni gerçekleşti. Aday tanıtım töreninin perde arkasını sizler için derledik. İlk derlemeye Düzköy ilçesi ile başlayalım. İlçede 3 dönem ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2019 seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olup seçimi kazanan Yılmaz Ankara, 2024 seçimlerinde aday gösterilmedi. Ankara, aday gösterilmeyişine çok küstü ve Emek verdiğini iddia ettiği partisinin aday tanıtım toplantısına katılmadı. Ankara, ani bir karar da vererek Düzköy belediye başkanlığı için bağımsız aday oldu. Ankara’nın kararını önümüzdeki günlerde netleştirerek resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

A N K A R A-1

EL ELE ÇIKTILAR

Trabzon’da MHP’li iki belediye başkanı Refik Kurukız ve Mümin Nuhoğlu, kardeş gibidir. 2024 seçimlerinde Refik Kurukız, Şalpazarı ilçesinden tekrar aday gösterildi, Çarşıbaşı belediye başkanı Mümin Nuhoğlu ise partisi tarafından aday gösterilmedi. Cumhur ittifakının önceki gün yapılan aday tanıtım törenine katılan Nuhoğlu, salonda oturdu. Adaylar kürsüye çağrılırken büyük bir heyecanla adayları alkışladı. Şalpazarı belediye başkanı Refik Kurukız’ın ismi anons edildiği anda Kurukız, sandalyesinden kalktı, Nuhoğlu’nun oturduğu sandalyeye gitti, elinden tuttu ve kürsüye birlikte çıktılar. Kurukız, vefasını çok iyi gösterdi, sahneye Nuhoğlu ile birlikte çıktılar.

K U R U K I Z

Trabzonlular Buluştu Trabzonlular Buluştu

KAYA’DAN SON RÖTÜŞLAR

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya, bugün hzuura çıkıyor. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde projelerini kamuoyu ile paylaşacak. Kaya, proje tanıtım toplantısı öncesinde son hazırlıklarını da ciddi şekilde tamamlıyor. Kaya, ekibi ile birlikte gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü. Kaya, “Ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

K A Y A-5

GÖZLER SAİT GÜRSOY'U ARADI

AK Parti Trabzon’da yerel seçimlerde partiyi temsil edecek belediye başkan adaylarını tanıttı. AK Parti Genel Başkan Yarımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımı ile Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında gözler mevcut belediye başkanı olup da tekrar aday gösterilmeyen isimleri aradı.

G Ü R S O Y-2

Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün ve Arsin belediye başkanı Muhammed Sait Gürsoy salonda yer almazken, salonda bir tek Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yer alarak, partisine ve adayına destek verdi. 2 dönem Sürmene ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Rahmi Üstün ile tek dönem Arsin’de belediye başkanlığı yapan Muhammed Sait Gürsoy’un salonda olmayışı ile gözler hep onları aradı.

Editör: Doğukan ÖZKURT