Ergin Ataman’ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Ergin Ataman’ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!

Toplam 8,3 kilometrelik bir uzunluğa sahip olacak olan raylı sistem hattı, Kazlıçeşme, Yedikule, Kocamustafapaşa, Cerrahpaşa, Yenikapı, Kumkapı, Cankurtaran, Sirkeci olmak üzere toplamda 8 durakta hizmet verecek hatta tek yönlü seyahat süresi 20 dakika olacak. Diğer taraftan hattın 7,3 km uzunluğundaki bölümünde ise yürüme yolu ve bisiklet yolu yapıldı. 

YENİ NESİL ULAŞIM

Türkiye'de demir yollarındaki gelişmeler son yıllarda önemli bir ivme kazandı. Altyapı ve hizmet kalitesinde yapılan yatırımlar, ülkenin demir yolu ağını daha modern ve etkili hale getirdi. Vatandaşın daha güvenli ve kısa sürede yolculuk yapabilmesine yönelik yatırımlardan biri de Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi oldu.

Uraloğlu, birçok büyük şehirde ulaşımın en etkili ve verimli şekilde sağlandığı yollar arasında metro ve tramvay gibi raylı sistem hatlarının önemine dikkat çekti. Artan nüfus ve araç sayısıyla birlikte yaşanan trafik sıkıntılarını çözmenin anahtarının, raylı sistemlerin yaygınlaştırılması olduğunu vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN