Bir Daha Düşünün Bir Daha Düşünün

Sevgili Okurlar, Trabzon’da siyasi partilerin adayları belli oluyor. CHP’de Büyükşehir Belediye Başkan adayını Hasan Süha Saral olarak açıkladı. Özgeçmişi bayağı güçlü olan Saral Trabzon’da kampanyasına başlayacak ve Ahmet Metin Genç ile yarışacak. Ortahisar’da Ahmet Kaya’nın  rakibi olacak Engin Aydın Trabzon’a geldi ve kendisine güzel bir karşılama yapıldığını söyleyelim. Trabzon’da sadece iktidar ile ana muhalefetin yarışı yok. Diğer siyasi partilerin de güçlü adayları var ve onlarda sahaya iddialı çıkacaklar.
U-FEST
Sevgili Okurlar, Trabzon’da geçen hafta sonu Bakan Abdulkadir Uraloğlu rüzgarı eski. Sayın Uraloğlu Trabzon’un trafik sorununun çözümüne yönelik bir toplantıya katıldı, ardından ise Karadeniz Teknik Üniversitesinde, Ulaştırma Festivaline iştirak etti ve birde öğrencilerle söyleşi yaptı, sınıf arkadaşlarıyla buluştu. TAKA Gazetesi’nde de hayat hikayesini kaleme aldığımız Abdulkadir Uraloğlu’nun hayatı herkese örnek olacak nitelikte. Onun yaşam hikayesini dinleyen her mühendisin onun kadar başarılı olabilecğine inanması lazım. 
KTÜ BİR MARKA
Değerli Okurlar,Yıllardır hep söyleriz, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin mühendislik bölümleri ve özellikle inşaat mühendisliği bölümü mezunları Türkiye’de siyasete, iş dünyasına damgalarını vurmuşlardır. Dünyanın neresine giderseniz gidin Sibirya’da Tacikistan’da Rusya’da her yerde KTÜ mezunu inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, uluslararası firmalarda görev yapmaktadırlar. Bana Göre İTÜ, ODTÜ ve KTÜ. Son dönemde KTÜ mezunu mühendisler Eyüp Aşık, Fahrettin Kurt, Faruk Özak, Koray Aydın, Cahit Turhan, Mustafa Demir, Adil Karaismailoğlu ve Abdulkadir Uraloğlu’nun arka arkaya bakan olmalarının elbette sırrı vardır, KTÜ markasını bünyelerinde barındırmalarıdır.
2009 YILI İDİ
Değerli okurlar,Yine bir belediye seçiminin arifesi idi. Trabzonlu dağcılar Zigana’da yürüyüş yapıyorlardı. Ancak aniden çığ düştü ve 10 dağcı orada yaşamını yitirdi. Onların acısı yıllar geçse de hiç bitmedi. Bizim de yakından tanıdığımız isimler var. Onlar da çığ altında kaldılar yaşamlarının baharında öldüler. Bir kez daha onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.
TRANSFER ŞART
Sevgili Okurlar, Trabzonspor, Başkan Ertuğrul Doğan’ın ifadesi ile yeniden yapılandırılıyor. Trabzonspor’da seneye düşünülmeyen oyuncular tek tek gönderiliyor. Kimisi kiralık gitti kimis lisansı ile. Daha da gidecek olanlar var. Ancak Trabzonspor şu an itibariyle oyuncuya ihtiyacı var. Afrika Kupasından henüz oyuncu dönmedi. O nedenle Trabzonspor Beşiktaş maçına kadar mutlaka takviye yapmalı ve İstanbul’da da hezimete uğramamalı.  

Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT