Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu

Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Fatih Karagümrük'te görev yapan Şota Arveladze, takımının başarısında oyuncularının disiplinli çalışmasını vurguladı.

Trabzonspor'un eski oyuncularından biri olan ve daha önce teknik direktörlük deneyimi de yaşayan Şota Arveladze'nin kupada Trabzonspor'a rakip olması, Bordo-Mavili taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Gürcü teknik adam, Galatasaray'ı eledikleri müsabakanın ardından yaptığı açıklamalarda, hedefinin şimdi Trabzonspor'u yenmek ve finaldeki rakibiyle karşılaşmak olduğunu belirtti. Şota, "Galatasaray'ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon'u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğim" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medya platformlarında Şota Arveladze ile ilgili paylaşımlar yaparak gündemi sıcak tuttu. Trabzonspor camiası, eski oyuncularının ve teknik adamlarının başarılı performanslarına gururla tanıklık ederken, Şota'nın hedef dolu sözleri kupadaki rekabeti daha da artırdı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN