PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Giresunspor'un en genç futbolcusu olmasının yanı sıra 2,5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra takımın göz bebeği haline gelen Arda Kılıç, 3 senedir Gençlik Geliştirme Merkezi'nde forma giymişti. Bir süredir de A Takımında antrenmanlara çıkan Arda Kılıç, hedefleri olduğunu belirterek, “İnşallah hedefime ulaşır aileme ve Giresunspor'uma armağan ederim” ifadelerine yer verdi.

“ŞAMPİYONLUĞA İYİ HAZIRLANMIŞTIK”

Giresunspor'un şampiyonluğunu da değerlendiren Kılıç,  44 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek ilk rakiplerinin de Galatasaray gibi ezeli bir takım olduğunu anımsattı. Kılıç; “Bu maça karşı iyi hazırlamıştık, hocamız da Erzurum kampında bizi iyi hazırlamıştı. Bizi hala çok iyi motive ediyor. Aynı şekilde motivasyonumuz tam istediğimiz gibi. Kötü başladık ama ben ümitliyim takımdan. Abilerime güveniyorum. Ligde kalacağız” diye konuştu.

PREMİER LİGİ DE İSTİYOR

Arda, “Sezon yeni açıldı. Takım içerisindeki motivasyon son derece yüksek, hiç düşmüyor. Hayalim A takımda sürekli oynamak. Burada oynadıktan sonra Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. Premier Ligi çok seviyorum. Laliga ya da İtalya'da futbol koşturmak isterim. Sert futbolu seviyorum onun için oralarda yer almayı çok isterim” dedi. SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim