1996, 2005, 2010’da şampiyonlukları türlü oyunlarla çalınan Trabzonspor’un yine şampiyonluğa çok yaklaştığı bir sezonda önü kesilmek isteniyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Sarı-Lacivertlu Kulübün efsane ismi Rıdvan Dilmen, son dönemlerde adeta Trabzonspor’u siyasetle ilişkilendirip algı operasyonları yürütüyor.

Şampiyonluk Provası Gibi

Ancak Bordo-Mavili camia bu ayak oyunlarına artık gelmeyeceğini günler öncesinden gösterdi. Çok daha sağduyulu ve kararlı olan Trabzonspor camiası, bu kez şampiyonluğa oldukça inanmış durumda. Öyle ki yoğun kar yağışından ötürü uçak seferlerinin iptal edilmesiyle Gençlerbirliği maçı dönüşü Ankara’dan Trabzon’a kulüp otobüsü ile dönen Fırtına’yı Vakfıkebir’de taraftarların karşılaması renkli görüntülerin yaşanmasına neden olmuştu.

Hikayenin Sonu Mutlu Bitsin

Yoğun kar yağışına ve soğuk havaya rağmen Bordo-Mavili taraftarların bayraklarla ve meşalelerle takımı karşılaması adeta ‘şampiyonluk provası’ olarak değerlendirildi. Bordo-Mavili renklere gönül veren taraftarlar hikayenin mutlu bitmesi adına herkesin büyük bir sorumluluk örneği göstermesini bekliyor. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar şampiyonluğa sonuna kadar inanmış durumda. Bu anlamda kalan her maça final gözüyle bakılıyor.
 
Editör: TE Bilisim