İngilizler Yazdı

Bordo-Mavili ekibin elinde alternatifli bir liste var. Bordo-Mavililer, önceki yıllarda da gündemine gelen Senegalli stoper Papy Djilobodji’yi yeniden gündemine aldı. Sunderland’ın 9,5 Milyon euro bonservis ücreti ödeyerek Cnelsea’dan transfer ettiği Djilobodji geçen yıl Fransa temsilcisi Dijon’da kiralık olarak forma giymişti.

Santon Joker

İngiliz medyasında da Trabzonspor’un Djilobodji’yi kiralamak için devrede olduğu yazıldı. Ancak Sunderland’ın Senegalli stoperi bonservisi ile göndermek istediği belirtiliyor. Bordo-Mavililerin stoper mevkisi için bir başka alternatifi ise İnter’de forma giyen Davide Santon. 27 yaşındaki İtalyan oyuncunun İnter ile bir yıl daha sözleşmesi var. Ancak fazla forma şansı bulamadığı gerekçesi ile Santon İnter’den ayrılmak istiyor.

Omeruo Beklentisi

Trabzonspor ayrıca, geride kalan sezon Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea’de bulunan Kennet Omeruo ile de ilgileniyor. Dünya Kupası’nda Nijerya formasıyla mücadele eden Omeruo için Chelsea’ye kiralama konusunda teklif yapıldı ve olumlu geri dönüş alındı. Omeruo ile masaya oturulacak. Bordo-Mavili ekip, stoper mevkisi için yerli olarak ise Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar ile ilgileniyor. Transfer için Aytaç Kara ile takas formülü devreye sokulacak. 
ALİ OSMAN YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim