EKUBAN ÇOK ÜZGÜN

Trabzonspor’un bu sezon en skorer isimlerinden biri olan Caleb Ekuban, Antalyaspor maçında 12.dakikada kaçırdığı penaltıdan ötürü oldukça üzgün.

Müsabaka sonrası soyunma odasında arkadaşlarından penaltıyı kaçırmasından ötürü özür dileyen Ekuban, beraberlik golünü kaydeden Afobe’ye ise teşekkür etti. Kaçırdığı penaltıyı telafi etme adına zorlu müsabakada çok çaba gösteren Ekuban, kapanan Antalyaspor savunmasını aşmakta güçlük çekti. Yüreğini ortaya koyan mücadelesiyle Bordo-Mavili taraftarların gönlünde taht kuran Gana asıllı İtalyan golcü, sonraki maçlarda kendisini affettirmeye çalışacak.

İngiliz oyuncunun, kapanan takımlar karşısında takımı yönlendirmesi ve oyunu hızlandırması gerekiyor

BAKER SORUMLULUK ALMALI

Sezon başında Chelsea’dan büyük umutlarla kiralık olarak transfer edilen Lewis Baker bir türlü beklenen patlamayı gösteremiyor. Köşe atışlarında ki asistleri ve Ankaragücü maçında attığı frikik golü dışında kendisini gösteremeyen Baker’ın son oynanan Antalyaspor maçında da bekleneni verememesi dikkat çekti. Önceki akşam oynanan Antalyaspor maçında kapanan rakibi açma adına Baker’in takımı yönlendirmesi ve oyunu hızlandırması gerektiği yönünde yorumlar yapıldı. Ancak İngiliz oyuncunun sürekli yana ve geri pas yapması tepki çekiyor. Baker’ın bu süreçte daha fazla sorumluluk alması gerektiğine vurgu yapılıyor.

Pereria, Antalyaspor maçında 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi

SON SANİYEYE KADAR VAZGEÇMEDİK

Trabzonspor’un Portekizli sağ beki Pereira, Antalyaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Maalesef bugün asıl hedefimize ulaşamadık. 3 puan, galibiyeti almak için son saniyeye kadar mücadele ettik ve asla vazgeçmedik. Şimdi Salı günü oynayacağımız maçı düşünmeye başlama zamanı. Bu formayla 122’inci maçım. Benim ve ailem için çok anlamlı” ifadelerini kullandı. Son haftalarda formasına uzak kalan 36 yaşındaki oyuncu Pereira, sonradan oyuna girdiği Antalyaspor maçında hücuma verdiği katkı ile dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim