ÇAYKUR RİZE TEK YÜREK!

Cumartesi günü (yarın) sahasında oynayacağı müsabakaya odaklanan Yeşil-Mavili ekipte moraller yerinde. Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Milli arayı iyi değerlendirme adına bir hafta Antalya’da kamp yapan Çaykur Rizespor, galibiyet serisini sürdürüp üst sıralarda yer alma adına Karagümrük maçından da mutlak galibiyet hedefliyor.

SİSTEM OTURUYOR

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun, çok iyi bir Antalya kampı geçirdiklerini, Karagümrük maçına iyi hazırlandıklarını söyledi. Milli arada takımı daha iyi tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam Bülent Uygun, sistemi oturtma adına yaptıkları çalışmaların da olumlu yönde ilerlediğini söyledi. Çok karakterli ve yetenekli oyuncu kadrosuna sahip olduğunu belirten Uygun, “Karagümrük maçını kazanacağımıza inanıyorum. Hatay ve Galatasaray maçlarını kazanmanın mükafatını Karagümrük karşısında almak istiyoruz” dedi.

STAT Çaykur Didi

HAKEM: Ümit Öztürk

SAAT: 16.00

YAYIN: beIN SPORTS 2

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Morozıuk Selim Talbı İsmail Djokovıc Baıano Sabo Boldrın Samudıo Skoda

KARAGÜMRÜK: Vıvıano Hedenstad Roco Zukanovıc Balkovec Bıklıa Salıbur Castro Bertolaccı Jımmy Durmaz Borını

Celil Hekimoğlu: Önümüzdeki 3 maç Play-Off sıralamasındaki yerimizi belirleyecek

ÇOK ZORLU VİRAJDAYIZ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon’un Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, 1-1 sonuçlanan Manisa FK maçından sonra sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı açıklamada, “Önümüzde Çorumspor ve Afyonspor’la deplasmanda, Kocaelispor’la da sahamızda oynayacağımız çok zorlu üç maç var. Bu maçlarda alacağımız sonuçlar Play-Off sıralamasındaki yerimizi belirleyecek” dedi.

NET POZİSYONLARIMIZ VAR

Manisa FK karşılaşmasında 1-1’lik beraberliğe rağmen galibiyeti hak eden iyi bir futbol sergilediklerini de kaydeden Başkan Hekimoğlu, “Manisa’ya karşı hücum oynarsanız faturayı kesiyorlar. Hocamız Bayram Toysal rakibi çok iyi analiz etmiş ve kontrollü oynamamıza rağmen çok net pozisyonlara giren taraf biz olduk. Rakibin ise attığı gol haricinde pozisyonu yok. Manisa’ya 1.Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gümüşhanespor’un bu sezonki 5. teknik direktörü ilk maçında deplasmanda Uşakspor’u devirdi

KÖPRÜLÜ İYİ BAŞLADI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor sorunlarla boğuşarak başladığı yeni sezonda 4 teknik adam değiştirmesine karşın beklenen patlamayı yapamayarak ligin dibine adeta demir atmıştı. Ancak Kırmızı-Beyazlıların talihi 4-0’lık Şanlıurfaspor yenilgisinden sonra görevine son verilen Tolgay Kerimoğlu’nun yerine takımın başına getirilen bu sezonki 5.antrenör Sezgin Köprülü ile değişecek gibi.

RAKİPLERİNİ YAKALADI

‘Bu takımı küme düşürmeyeceğiz’ diyerek göreve başlayan Gümüşhaneli teknik adam Sezgin Köprülü yönetiminde ilk maçını önceki gün deplasmanda Play-Off iddiası olan Uşakspor’la deplasmanda oynayıp 2-0 kazanan Kırmızı-Beyazlılar puanını da 23’e çıkarıp bir basamak yükselmekle kalmadı, üzerindeki rakipleri Hacettepe ile Velimeşe’yi de puan olarak yakalayıp ligde kalma yolunda önemli avantaj elde etti.

Bordo-Mavililer, Play-Off yolunda yara almak istemiyor

OF’TA ROTA PAYAS

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Ofspor, bitime 5 maç kala Play-Off yolunda yara almak istemiyor. Son oynadığı maçta deplasmanda Antalya Kemerspor’u 2-0 mağlup ederek moral bulan Bordo-Mavililer, 8 Nisan Perşembe günü sahasında Payasspor ile oynayacağı müsabakaya odaklandı. Ligde 44 puanla 4’üncü sırada yer alan ve takipçileri ile arasındaki puan farkını açmak isteyen Ahtapotlar, lig sonunda Play-Off biletini alıp 2.Lig’e yükselme mücadelesi vermek istiyor. Teknik direktör Kadir Kar, “Kemer maçında haklı bir galibiyet elde ettik. Perşembe günü sahamızda Payasspor ile karşılaşacağız. İyi hazırlanıp 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Kütahya yenilgisini unutan Mor-Beyazlılar, Play-Off biletini almakta kararlı

YOMRA’NIN 5 FİNALİ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Yomraspor, Kütahya yenilgisini unutup kalan 5 final maçına odaklanmış durumda. Son oynadığı maçta deplasmanda 3-0 geri düştüğü müsabakada 3-2’lik skoru yakalayan ve lider Kütahyaspor’u adeta elinden kaçıran Mor-Beyazlılar, Play-Off biletini almakta kararlı. 8 Nisan Perşembe günü sahasında Halide Edip Adıvar takımı ile karşılaşacak olan Yomraspor tamamen bu müsabakaya odaklanmış durumda. Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, “Telafisi zor haftalara girdik. Önemli maçlara çıkacağız. Kütahya maçından dersler çıkardık. Evimizde oynayacağımız Halide Edip Adıvar maçında hata yapmamalıyız. Kazanmaktan başka sonuç düşünmüyoruz” diye konuştu.

Bordo-Mavililer bugün Ankara deplasmanında Yeni Mamak ile karşılaşıyor

BASTIR BÜYÜKŞEHİR

Türkiye Erkekler Hentbol 1.Ligi’nde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor 24.hafta maçında bugün Yeni Mamak ile karşı karşıya geliyor. Ankara THF Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak. Bir maç eksiği ile 34 puanla üçüncü sırada yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyespor, 37 puanla ikinci sıradaki Yeni Mamak’ı deplasmanda mağlup edip zirve takibini sürdürmekte kararlı. Bordo-Mavili hentbolcular, zorlu müsabaka için zafer yemini etti.

GİRESUNSPOR’DA ZAFER YEMİNİ!

Spor Toto 1.Lig’de en yakın rakibi Samsunspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdüren Giresunspor, cumartesi günü(yarın) sahasında zirvenin bir başka iddialı ekibi İstanbulspor’la karşı karşıya geliyor. Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Direnç Tunusluoğlu yönetecek.

ŞEHİR ZAFERE HAZIR

Son oynadığı maçta Samsunspor karşısında aldığı galibiyetle liderliğini sürdüren ve son 7 haftaya büyük bir moral ve avantajla giren Yeşil-Beyazlı ekip, İstanbulspor engelini de geçip hedefine bir adım daha yakın olmak istiyor. Şehir Yeşil-Beyaz bayraklarla donatılırken adeta Süper Lig için geri sayıma geçildi. Taraftarlar da 44 yıllık özlemin son bulması adına büyük bir heyecan içinde.

GİRESUNSPOR-İSTANBULSPOR

STAT: ÇOTANAK

HAKEM: DİRENÇ TUNUSLUOĞLU

SAAT: 16.00

YAYIN: TRT SPOR

Mavi-Beyazlıların büyük düşüşünü Neboğlu’da önleyemedi

PAZAR MAZİYİ ARIYOR!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta genç kadrosuyla sezona giren Pazarspor ligin ilk yarısında sergilediği güzel futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off grubunda yer alarak taraftarını mutlu etmişti. Ancak Mavi-Beyazlılarda bu yarının sonunda beklenmedik şekilde görevinden ayrılan teknik direktör Cafer Aydın’ın ardından takımda yaşanan büyük düşüş teknik adam değişikliklerine rağmen bir türlü önlenemiyor.

12 MAÇTA 9.YENİLGİ

Aydın’dan sonra görev gelen Ferruh Özgün’le istediği sonuçları alamayıp yollarını ayıran Pazarspor’da göreve gelen 3. teknik adam Adem Neboğlu da Şahinler’in derdine derman olamadı. Önceki gün sahasında oynadığı karşılaşmada kümede kalma mücadelesi veren eski hocası Cafer Aydın’ın takımı Elazığspor’a maçın uzatma dakikalarında yediği iki golle 3-2 mağlup olan Mavi-Beyazlılar böylece ikinci yarıda oynadıkları 12 maçta 9. yenilgisini alarak 13.sıraya inmekten kurtulamadı.

8 maçtır kazanamayan Yeşil-Beyazlılar kan kaybetmeye devam ediyor

KELKİT ZORA SOKTU!

TFF 3.Lig 4.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ancak 2 Şubat’ta sahasında Adıymanspor’a 1-0 mağlup olduğu maçtan sonra yaşadığı düşüşü bir türlü önleyemeyen 1954 Kelkit Belediyespor, önceki gün de evinde Antalya Kestelspor’la 0-0 berabere kalarak beklenen çıkışı yine yapamadı. Bu sonuçtan sonra lider Adıyamanspor’un 5 puan gerisine düşen Yeşil-Beyazlılar, 17 Şubat 2021’de sahasında Muğlaspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra oynadığı 8 maçta 2 yenilgi ve 6 beraberlik alarak hiç galip gelemeyerek 3 puana hasret kaldı.

Vanspor deplasmanından puan çıkaran Bayburt’ta rehavet yok

HENÜZ BİRŞEY BİTMEDİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ikinci yarısındaki çıkışıyla küme hattını terk eden Bayburt Özel İdarespor’da 2. sıradan Play-Off mücadelesi veren Vanspor’dan deplasmanda 1-1’lik beraberlikle alınan bir puanını sevinci yaşanıyor. Bu sonuçtan sonra puanını 34’e çıkarıp küme hattıyla arasındaki 3 puan farkı koruyan Sarı-Siyahlılar şimdi sahalarında Pazarspor’la oynayacakları maça odaklandı. Bu maçı kazanıp az da olsa rahatlamak istediklerini söyleyen teknik direktör Hakan Yılmaz, “Önümüzde zirve iddiası bulunan ve kümede kalmaya çalışan takımlarla oynayacağımız çok kritik 7 maç var. Bu maçların hepsi de takımlar için final niteliğinde. Henüz bir şey bitmedi, sezonu istediğimiz yerde tamamlamak için özellikle de sahamızdaki maçlarda beklenmedik kayıplar yaşamamalıyız” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim