2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Hekimoğlu Trabzon FK, Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Erzurum kampını, takımın son durumunu ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Teknik Direktör Avcı futbolculara 2 gün izin verdiğini ve yarın Trabzon’da çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Erzurum kampını değerlendiren Avcı, “Takımımızın genel durumunu gördük. Burada bir hazırlık maçı oynadık. Oyuncularımızın durumunu gördük. Bizim için iyi bir kamp oldu. Yüksek tempoda antrenmanlar gerçekleştirdik. Şimdi ise pazartesi günü Trabzon’da toplanıp yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz” dedi.
 
TFF 2.Lig’de grup ve fikstürü de değerlendiren Teknik Direktör Alper Avcı, “Sancaktepe maçı ile lige başlayacağız. Sancaktepe hem geçen sezon karşılaştığımız hem de Play-Off’taki rakibimizdi. Bu nedenle bu maçla lige başlamak bizim için önemli. O maçı kazanıp lige başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Avcı, “Fikstür kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de, hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Grubumuzda iyi ekipler var. Yüksek bütçelerle takım kuran rakiplerimiz var. Rakipten ziyade kendimizin ne yaptığı önemli. Alternatifli bir kadro kuruyoruz. Uzun bir maratonda değişik rotasyonla önde götürmek istiyoruz. Her rakibe saygı duyuyoruz. İyi bir kulübüz. Camia olma yolunda önemli adım attık. Kurumsallaşma adına en önemli takımlardan birisiyiz.” dedi.


 
Avcı, “Bu yüzden biz de bu sezon bu başarımızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Bu kulübün en kötü ihtimalle TFF 1.Lig’de olması gerekiyor. Bu sezon TFF 1.Lig’e çıkıp. Sonrasında da hemen hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkmak hedefimiz var. Bütün mücadeleyi hep birlikte vereceğimize kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
 
Transferler hakkında da konuşan Avcı, “Geçen sezon mütevazi bir kadro kurduk. Özellikle Play-Off müsabakasında gördük ki, daha iyi ve daha tecrübeli olan oyunculardan oluşan bir kadro kurmamız gerekiyordu. Biz bu sezon Play-Off’a kalmadan şampiyon olmak istiyoruz. Bu nedenle saha içerisinde bize her anlamda destek olacak arkadaşlarımızı tercih ettik. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için kaliteli bir kadro kurduk.” ifadelerini kullandı. 
 
Avcı, “Sayısal olarak hücum bölgesinde eksiklerimiz var. Kenar ve forvet hattına 3 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz. Bunu da kulübümüze uygun, kalitesini ve karakterini sahaya yansıtacak oyuncular arasından alacağız. İçimize sinen oyuncuları kadromuza katacağız. Ama bu konuda da çok acelemiz yok. Transfer 6 ekimde bitiyor. O döneme kadar da bekleyebiliriz.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim