Giresunspor Asbaşkanı İsmail Kurt, Yılport Samsunspor ile cumartesi günü 6 puan değerinde çok önemli bir müsabaka oynayacaklarını söyledi. Karadeniz derbisi niteliğindeki bu kritik karşılaşmayı kazanarak ligin zirvesine ağırlıklarını iyice koymak istediklerini ifade eden Kurt, “Lige verilen milli maç arasından sonra ilk sınavımızı Yılport Samsunspor karşısında vereceğiz.” dedi.
 
Asbaşkanı İsmail Kurt, “Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız bu müsabakanın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Hedefimiz galibiyet, bütün hesaplarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz. Samsunspor’un gücünü biliyoruz. Rakibimizi yenip ligin zirvesine doğru yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kaynak: Giresun Spor Gazetesi



GEÇMİŞ OLSUN ERTUĞRUL SAĞLAM

 
Giresunspor’un cumartesi günü sahasında oynayacakları Samsunspor maçı öncesi konuk ekipte koronavirüs şoku. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, covıd-19 testi pozitif çıktı. Kendisine ait sosyal medya hesabından 'geçmiş olsun' dileklerini ileten herkese teşekkür eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Yapılan covıd-19 testim maalesef pozitif çıktı. Şu an için endişelenecek bir durum olmamakla beraber tedavi ve evde izolasyon sürecim başlamış bulunuyor. Umuyorum en kısa sürede normal hayatımıza döneceğiz. Bu vesile ile virüse karşı tedbiri elden bırakmamak gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler."

 
Editör: TE Bilisim