ONU İZLEMEK KEYİF VERİYOR

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Trabzonspor’un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Çalımları, asistleri ve golleri ile bu sezon Bordo-Mavili takımı sırtlayan isimlerin başında gelen Nwakaeme 2-2 sona eren Galatasaray maçında beraberlik golünü kaydetmişti. Galatasaray savunmasına zor anlar yaşatan Nijeryalı yıldız, taraflı tarafsız tüm spor kamuoyu tarafından da takdir edildi.

KARŞISINDA OYNAMAK İSTEMEZDİM

Eski futbolcu Nihat Kahveci, TRT Spor’da katıldığı programda Nwakaeme’ye övgü yağdırdı. Nwakame'yi Türkiye'de en iyiler arasına yazabileceğini söyleyen Kahveci, “Sadece Trabzonspor’un en iyi en formda oyuncusu demem Türkiye’nin en iyileri içine yazabileceğim inanılmaz konsantre olmuş bir Nwakaeme var. Karşısında oynamak istemezdim. Arkası dönük top tutuyor, sağdan soldan geçiyor, içinden geçiyor, her türlü çalımı atıyor. Cafu’yu koysan onu da çalımlar.

GÖZÜ REKORDA

Bu arada Ligde 4 maçta 4 gol atarak 1976-77 sezonunda efsane golcü Necmi Perekli'den sonra bunu başaran ilk isim olan Nwakaeme’nin gözü rekorda. Bu sezon Yeni Malatya, Sivasspor, Giresunspor ve son olarak da G.Saray ağlarını sarsan 32 yaşındaki sol kanat artık Necmi Perekli'nin 45 yıl önceki ilk 6 maçta bulduğu 8 gollük rekoru geçmek için çalışacak. Oldukça formda olan Nwakaeme, Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta da gollerine devam etmek istiyor.

Editör: TE Bilisim