Sakatlık kabusu ile sarsılan Trabzonspor’da sorunlar bitmiyor. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan kaleci Uğurcan Çakır ile orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak’tan kötü haber geldi. Sağ üst adalesinde zorlanma yaşayan Milli eldiven Uğurcan Çakır ile sağ kasığında sıkıntı bulunan Abdulkadir Parmak gerçekleştirilen antrenmana çıkmadı.
 
ERCE KARDEŞLER HAZIR

Cuma günü oynanacak olan Gaziantep maçı öncesi iki oyuncunun durumu takip edilecek. Uğurcan Çakır ile Abdulkadir Parmak’ın Gaziantep maçında forma giyip giymeyecekleri Perşembe günü belli olacak. Uğurcan’ın forma giyememesi halinde kale Erce’nin olacak. Abdulkadir Parmak’ın olmaması halinde ise Newton’un orta saha kurgusunu nasıl oluşturacağı merak ediliyor.
 
EKUBAN VE PEREİRA MÜJDESİ

Trabzonspor’da Cuma günü oynanacak olan Gaziantep maçının hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Eddie Newton yönetiminde dün saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Oyuncuların çok hırslı ve moralli olduğu gözlendi. Sakatlıkları düzelen Pereira ve Ekuban takımla çalışmalara başlarken Kamil Ahmet bireysel çalıştı. Yeni transfer Diabate de bağırsak enfeksiyonu geçirdiği gerekçesi ile antrenmana katılmadı.
 
TOP BİZDE KALACAK

Teknik direktör Eddie Newton’un taktik çalışmada oyuncularına sürekli uyarılarda bulunduğu gözlendi. Yeni bir sistem oturtmaya çalışan teknik adam Newton, oyuna hükmeden, topla daha fazla oynayan, sürekli hücumu düşünen ve pas yüzdesi yüksek bir takım oluşturmanın gayreti içinde. Oyuncular da bu yeni sisteme yavaş yavaş uyum sağlamaya başladı. Bu arada Newton, antrenman sonrası oyuncularını alkışlayarak kutladı.







Editör: TE Bilisim