SERİ BAŞLAMALI

Süper Lig’in 13.hafta maçında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçına odaklanan Çaykur Rizespor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Milli ara öncesi oynadığı son maçta sahasında Alanyaspor’u mağlup ederek hem moral bulan hem de gelecek adına umutlanan Yeşil-Mavili ekip, Milli ara sonrası çıkacağı Konyaspor maçından da galibiyetle ayrılarak seri başlatmak istiyor.

TAKIM SAVUNMASI

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Mavili ekipte oyuncuların oldukça hırslı oldukları gözleniyor. Konyaspor maçının taktik planı üzerinde duran teknik adam Hamza Hamzaoğlu, kafasındaki oyun planını sahaya yansıtmaya çalışacak. Çaykur Rizespor’un ligin en çok gol yiyen takımların başında gelmesinden ötürü takım savunmasına ağırlık veren teknik adam Hamzaoğlu, hücum varyasyonları üzerinde de duruyor.

OYUNCULARIMA İNANIYORUM

Tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, oyuncularına inandığını ve bulundukları konumdan kurtulmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. İlk yarıda kalan 7 maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Her maç önemli. Konyaspor maçını doğru oyunla birlikte kazanmak istiyoruz. Rakibin enerjisi ve oyun planı ortada. Sahada dirençli olup istediğimiz sonucu almaya çalışacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim