Avcı özetle şunları söyledi:

“Birkaç haftadır kadro sirkülasyonunda değişiklikler yaşıyoruz. Burada güzel bir atmosfer vardı. Biz biliyorduk böyle bir atmosfer olacağını. İlk 15 dakika bu şekilde baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı nasıl kırarız onu çalıştık. İlk 15 dakika yanlış pozisyon aldık. Göztepe bu yüzden bizim üzerimize geldi. Oyunumuzun karşılığını alamadık. Oyunun 20.dakikasından sonra topa sahip olmaya başladık.

Baskıyı kırdık. Saha dağılımımız daha doğruydu. İkinci yarı 3-2-5 başladık. Siopis’i oyuna aldık. Berat’ı derinliğe yolladık. Topa sahip olup oyunu elimize aldık. Böyle maçlarda rakibe bazen pozisyon vereceksin böyle şeyler olacak fakat oyunun üstünlüğü bizdeydi. Sakatlıklar bu işin içinde var.

Savunmayı doğru yaptık bir tane pozisyon verdik. Buradan kazanıp dönmek son derece önemliydi. Kazanarak dönmek bizi son derece mutlu ediyor. Yolumuz güzel bir yol. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Rizespor maçına onları davet ediyoruz. Çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Bu maçı geride bıraktık. Rizespor’a hazırlanıyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Formasyona oyuncularım doğru reaksiyon verdi onun için onlara çok teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim