Fırtına Avantaj Arıyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Çarşamba(yarın) akşam deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 18.30’da başlayacak. 

Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek. Teknik direktör Ünal Karaman’ın Avrupa’da son iki maçta olduğu gibi bu maçta da Serkan Asan, Abdurrahim Dursun ve Fıratcan Üzüm gibi genç oyunculara şans vermesi bekleniyor. Ayrıca Ekuban ile Sturridge’in de 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kadroya alınan Onazi’nin ise son 15-20 dakika süre alması bekleniyor.

9 Yıllık Hasret Bitsin

Ligde zirve yarışının içinde yer alan Trabzonspor, 9 sezondun hasret kaldığı kupa şampiyonluğu sevincini bu sezon yaşamak istiyor. Türkiye Kupası’nı son olarak 2009-10 sezonunda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek müzesine koyan Fırtına, 9 yıllık hasreti bitirmek istiyor. Bordo-Mavili ekip, geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’a çeyrek finalde mağlup olarak Türkiye Kupası’na veda etmişti. Trabzonspor, Altay ile daha önce kupada 7 kez karşı karşıya geldi. Bordo-Mavili ekip, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. İki takım son olarak 14 yıl önce karşı karşıya gelmişti.    

STAT: İzmir Atatürk
HAKEM: Serkan Tokat
SAAT: 18.30
YAYIN: A SPOR

ALTAY: Aydın Erhan Gençer Abdülkerim Özgür Yılmaz Deniz Leandırho Tatos Putsıla Paıxao

TRABZONSPOR: Erce Serkan Hosseını Fırnandes Abdurrahim Abdulkadir Doğan Fıratcan Ekuban Avdıjaj Sturrıdge
Editör: TE Bilisim