HER MAÇ FİNAL GİBİ

Trabzonspor’da nefesler tutuldu. Ligde geride kalan 12 haftalık süreci 30 puanla namağlup lider olarak geçen Trabzonspor, Milli maçlar nedeni ile lige verilen ara sonrası oynayacağı Gaziantep maçına odaklanmış durumda. Ligin ilk yarısında kalan 7 final maçı öncesi de teknik direktör Abdullah Avcı sazı yeniden eline aldı. İşi sıkı tutan tecrübeli teknik adam, oyuncularının rehavete kapılmasını istemiyor. Bu konu üzerinde dikkatlice duran Avcı, Gaziantep maçı öncesi oyuncularına uyarılarını yapıyor.

DAHA ÇOK MÜCADELE ETME ZAMANI

Avcı’nın “Şimdi daha çok motive olma, daha çok mücadele etme zamanı” diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Süper Lig’de en yakın takipçilerine attığı farkı daha da artırma adına her maçın çok önemli olduğunun bilincinde olan Bordo-Mavili ekip, bir taraftan da yenilmezlik serisini sürdürüp kendi rekorunu kırma peşinde. Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada oynadığı 24 maçta bileği bükülmeyen Bordo-Mavililer, 1981-82 ve 1982-83 sezonlarını kapsayan 20 maçlık deplasman yenilmezliği rekorunu kırarak kulüp tarihine geçmişti.

EGALE EDECEK

12'nci haftalar itibariyle tarihinde en yüksek puan ortalamasına ulaştığı ikinci dönemi yaşayan Fırtına, ayrıca 2010-11'den sonra ligde 12. haftalar itibariyle de ilk kez zirvede yer aldı. Fırtına tüm istatistiklerde en önde. Avcı yönetiminde ilklere imza atan ve şampiyonluk yolunda önemli bir aşama kaydeden Trabzonspor, yeni rekor peşinde. Avcı ve öğrencileri, milli ara sonrası oynanacak Gaziantep ve Karagümrük (D) maçlarını kaybetmemesi halinde 27 sezon sonra kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik rekorunu egale edecek.

Editör: TE Bilisim