SIRADA ALTAY VAR

Süper Ligin 34. Haftasında sahasında oynadığı maçta Adana Demirspor’u 2-0 mağlup ederek sezonun bitimine 3 maç kala 44 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Ligde kalmayı başaran Giresunspor, pazar günü sahasında Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Hakan keleş yönetiminde sürdürüyor.

ZORLUKLAR YILDIRMADI

Sezon başından beri başta geçmişten gelen borçlar olmak üzere yaşadığı  maddi sıkıntılar yüzünden yeterli transferleri yapamamasına, alacakları ödenmediği gerekçesiyle 6 yabancı oyuncunun takımdan ayrılmasına karşın ligde kalmayı başararak  taraftarına çifte bayram yaşatan Çotanaklar, kalan 3 maçta da  iyi sonuçlar alarak ligi en iyi yerde tamamlamak amacında.  

FEDAKAR MÜCADELE  

Antrenmanlarda oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda her türlü zorluğa karşın verdikleri fedakar mücadele için teşekkür eden teknik direktör Keleş, ’Başkanımız ,yönetim kurulumuz ve taraftarımızla birlikte teknik kadro olarak bizler de sizlerle gurur duyuyoruz’ ifadeleri kullanıyor. Büyük bir stresten kurtulan futbolcuların neşeli ve moralli halleri ise her hallerinden belli oluyor. 

Editör: TE Bilisim