SÜRE İSTEMİŞTİ

Danimarka ekibi Midtjylland’ta forma giyen 28 yaşındaki stoperin yolu gözleniyor. Midtjylland’ın perşembe günü akşam Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanşında Slavia Prag ile oynayacağı müsabakanın ardından Erik Sviatchenko’nun transferi netlik kazanacak. 

UMUTLU BEKLEYİŞ

Rövanş maçında takımını yalnız bırakmak istemeyen 28 yaşındaki takım kaptanı, Trabzonspor’dan süre istemişti. Bordo-Mavili ekip, Danimarka ekibi Midtjylland ile de pazarlıklarda son aşamaya gelmişti. Transfer döneminin 5 Ekim’de sona erecek olmasından ötürü Trabzonspor, Danimarkalı stoperi almakta kararlı. Bu anlamda umutlu bekleyiş var. Bu arada oyuncunun serbest kalma bedelinin 2 Milyon 500 Bin Euro olduğu öğrenildi.

SÖRLOTH ETKİSİ YARATIR!

Sörloth’un Leipzig’e transferinin ardından Kongolu golcü Benik Afobe’yi transfer eden Trabzonspor, uzun lig ve kupa maratonunu da göz önüne alarak bir forvet oyuncusu daha almayı hedefliyor. Bu anlamda arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili ekip daha önce gündemine aldığı Danimarkalı golcü Jens Odgaard ile yeniden ilgileniyor. Bonservisi İtalyan ekibi Sassuolo’da bulunan ve geçen yıl Hollanda’da Heerenven’de kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Danimarkalı santrforun kiralanması gündemde. Geçen sezon Heerenven’de 24 lig maçına çıkıp 7 gol atan Odgaard’ın Trabzonspor’un eski yıldızı Sörloth ile benzer özelliklerde olduğu belirtiliyor. Çok iyi bir sol ayağı olan Odgaard’ın gol vuruşları çok etkili. Transfer edilmesi halinde Odgaard’ın da Sörloth etkisi yaratabileceği belirtiliyor.

ŞİMDİ DE SALTER!

Stoper transferine yoğunlaşan Trabzonspor’a menajerler Chelsea’nin ABD’li savunmacısı Matt Miazga’yı önermişti. Miazga için henüz net bir adım atmayan Trabzonspor için İngiliz basınından flaş bir iddia daha geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre Trabzonspor’un bonservisi Chelsea’de olan 23 yaşındaki stoper Jake Clarke-Salter’ı gündemine aldığı belirtildi. 

KARARI NEWTON VERECEK

Geçen sezonu Birmingham’da kiralık geçiren Salter’in yine tecrübe kazanması için kiralık yollanacağı belirtildi. Ada basını, genç stoper ile Trabzonspor ve Belçika ekibi Brugge’ün yakından ilgilendiğini yazdı. Sol ayaklı olması nedeniyle Trabzonspor’un direkt ihtiyaç duyduğu tipte bir stoper gibi gözüken Salter konusunda, teknik direktör Eddie Newton’un kararına göre hareket edilecek.

KARİMİ İDDİASI

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Trabzonspor’un İranlı oyuncu Ali Karimi ile ilgilendiği açıklandı. İran’ın Esteghlal takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Karimi’nin menajeri Sina Ranjbaran, oyuncu için Galatasaray ve Başakşehir’le de görüştüklerini ancak Trabzonspor’un transferde bir adım önde olduğunu söyledi. Şu anda İstanbul’da olan Ali Karimi’nin bir aksilik olmaması durumunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. Bordo-Mavili ekibin İranlı savunmacısı Majid Hosseini’nin milli takımdan da arkadaşı olan Ali Karimi’nin, Trabzonspor’a transfer olması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim