3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Artvin Hopaspor Başkan İmdat Uçan önderliğinde kulüp Başkan vekili Kemal Makar ve Ak Parti Hopa İlçe Başkanı İsmail Uzun ile İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü çakar işle birlikte Artvin Valisi Yılmaz Doruk’u makamında ziyaret etti. Kulüp başkanı İmdat Uçan kulübün ve takımın genel durumu hakkında Vali Doruk’a bilgi sundu.
 
Artvin Hopaspor Kulübü’nün kenti futbolda profesyonel ligde en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Vali Doruk, Başkan Uçan ve yönetim kurulu üyelerini çalışmaları dolayısıyla tebrik edip, "Artvin Hopaspor’un, sezon sonunda hak ettiği şampiyonluğu elde ederek 2. Lige çıkacağını ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Uçan, hedeflerinin ligi birinci sırada tamamlayarak 2. Lige çıkmak olduğunu dile getirerek,  "Bu yıl şampiyonluk parolasıyla yaklaşık 20 transfer yaptık. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize inancımız tamdır. Taraftarımız her zaman takımımıza büyük destek veriyor. Ligde 2 galibiyet aldık.” dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde sahasında Ofspor’a karşı alınan yenilgiyi de değerlendiren Uçan, “Hafta sonu maalesef sahamızda Ofspor’a yenilerek ilk mağlubiyetimizi aldık. Önümüzde oynayacağımız çok maç var. Bunun telafisini yapacağımıza inancım tamdır. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Takımımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim