Tüm futbolcuları gösterdikleri oyun ve mücadeleden dolayı tebrik eden Avcı, “Oyuna çok iyi başladık. Top rakipteyken, top bizdeyken, hem topa sahip olmayı hem de organizasyonları çok iyi yaptık. 20. dakikaya kadar böyle gidiyordu, 20. dakikada kırmızı kart oldu.

O kart için de tepki gösterdim ama devre arasında pozisyonu izleyince Ali Şansalan’ın haklı olduğunu gördüm ve özür diledim. İlk yarı özellikle hiç aksatmadan %70’ye yakın topla oynamayla tüm organizasyonlarımızı doğru gerçekleştirdik. İkinci yarı rakibimiz bizim de eksik olmamızdan dolayı formasyon değişikliği yaptı. Sayısal olarak üstümüze fazla gelmeye başladılar. Özellikle oyun 0-0 iken bir formasyon değişikliği yaptık, 4-3-2 formasyonuna döndük. Orada da duran toptan golü bulduk. Sonrasında yine Konyaspor’un kenar ortalarla üzerimize geldiği anlar oldu, orada bazen karşıladık bazen de karşılayamadık. Kenar ortanın devamından yediğimiz bir gol var. Sonrasında yine kazanabilirdik, Nwakaeme’nin direkten dönen bir topu var. Oyun 1-1 sonuçlandı.

Daha saygılı olmamız lazım. Bu süreçte canlı dönen tek sektör futbol. 13, 14, 15 aydır herkes evlerinde bizleri seyrediyor. Tribüne kim varsa, belki konuk belki kulübün personeli belki de sağlıkçı. Her şey duyuluyor. Örnek olmamız lazım. Bir maç kazanılıyor veya kaybediliyor. 24 saat sonra hayat devam ediyor. Onun için konuştuklarımız, ağzımızdan çıkan, bizlerin ve personelin doğru örnek olması lazım. Oyuncuların bugün bütününde 75 dakika 10 kişi kalmasına rağmen, kazanma fırsatını da yakalamasına rağmen kaybetmemek önemli.

Geldiğimiz günden itibaren deplasmanda hiç kaybetmeyen, bugün itibariyle 68 puanı bulan, son maçını da kazanıp 71 puanı yakalamak isteyen bir takımız. Bu ortalamalar yüksek ortalamalardır. Ligimizde 68’ler, 69’lar, 65’ler şampiyonluklar gördü, 71 puan ortalaması iyidir. Her türlü istatistik olarak yukarı çıktık, sezon bitince bunu da açıklayacağım. Oyuncularımı gösterdikleri hem oyun hem de mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Yarın (bugün) dinleneceğiz, Cumartesi son maçımızı oynayıp önümüzdeki senenin planlamasını da bir yandan yapıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim