GEÇEN YIL CEZA ALMIŞTI

Trabzonspor, Süper Lig'de bitime iki hafta kala dördüncülüğü garantiledi. Dün akşam sahasında oynadığı maçta Antalyaspor’u mağlup eden Bordo-Mavililer, bu sezon ilk kez düzenlenmeye başlayacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılacak. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor, cezası nedeniyle Avrupa kupalarında yer alamamıştı. Cezasını tamamlayan Bordo-Mavili ekip, bu sezon Avrupa'da boy gösterebilecek.

TRANSFERLER YETİŞMELİ

Ancak Bordo-Mavililer, 5 Ağustos’ta başlayacak olan UEFA Konferans Ligi’nden ötürü önümüzdeki sezonu erken açmak zorunda kalacak. Üçüncü ön eleme turundan turnuvaya başlayacak olan Bordo-Mavili ekibi zorlu bir süreç bekliyor olacak. Bu anlamda transferleri erkenden yetiştirmenin gayreti içinde olan Trabzonspor, yeni sezona sorunsuz girmenin planlarını yapıyor. Şu ana kadar Trabzonspor muhtemel 52 rakibinden 20’si belli oldu.

MUHTEMEL RAKİPLER

Bu takımlar; İskoçya’dan Hibernian, Aberdeen, Yunanistan’dan Apollon, AEL, PAOK, Sırbistan’dan Partizan, Vojvodina, Cukaricki, İsveç’ten Elfsborg, Hacken, Norveç’ten Molde, Valerenga, Rosenborg, Kazakistan’dan Tobol, Astana, Karagandyi, Belarus’tan BATE, Zhodino ile Polonya’dan Rakow ve Pogon. Liglerin tamamlanmasının ardından diğer aday rakipler de netleşmiş olacak. Fırtına, uzun süre sonra yeniden Avrupa’da boy gösterecek olmanın heyecanı içinde.

Editör: TE Bilisim