Jean Evrard Kouassi Trabzonspor'a imza atmak için Türkiye'ye geldi.

ÖZEL İZİN ALINDI

Trabzonspor’un yeni transferi Jean Evrard Kouassi, gece geç saatlerde Trabzon’a gelecek. Yarın sağlık kontrolünden geçirilecek olan Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Kouassi sağlık kontrolünün ardından 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Son olarak Çin’in Wuhan takımında forma giyen ve bu ay sonunda sözleşmesi bitecek olan Kouassi için Bordo-Mavililer, Çin ekibinden özel izin aldı.

ANTRENMANLARA ÇIKACAK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da Kouassi’nin imza töreninin ardından takımda kalıp antrenmanlara katılmasını talep ettiği öğrenildi. Fildişi Sahili Milli takımı ile Afrika Kupası’nda yer alacak olan Kouassi’nin hem milli takıma hazır gitmesi hem de Bordo-Mavili takıma adapte olması adına düşünülen bu yöntem, 27 yaşındaki oyuncu tarafından da kabul edildi.

KARİYER PATLAMASI YAŞAR

Oyun yapısı olarak Trabzonspor’un eski yıldızı Yattara’ya benzetilen Kouassi’nin Nwakaeme, Bakasetas, Hamşik gibi yıldızların arasında kariyer patlaması yapabileceği belirtiliyor. Oyun görüşü, tekniği ve sürati ile dikkat çeken Fildişi Sahilli yıldız her iki ayağını da kullanabildiği gibi hava toplarında da çok etkili.

Editör: TE Bilisim