KAPTANLARIMIZ SORUMLULUK ALDI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 10.haftasonunda namağlup liderlik koltuğuna oturan Hekimoğlu Trabzon’da adeta bayram havası yaşanıyor. Son oynadığı maçta deplasmanda Serik Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek zirveye kurulan Lacivert-Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Bahaddin Güneş, kulübün medya merkezimize açıklamalarda bulundu. Serik maçına kadar geride kalan 9 maçta sadece Turgutluspor maçında kötü oynadıklarını ifade eden Güneş, “Serik maçı öncesi sakat oyuncularımızın çokluğu moralimizi bozmuştu. Ama kaptanlarımız Yasin Palaz ve Mehmet Sak ile görüşmeler yapıp, oyuncularımızı Serik maçına moralli bir şekilde hazırladık” dedi.

SERİK’İ İYİ ANALİZ ETTİK

Serik takımını iyi analiz ettiklerini de kaydeden Güneş “Rakibimizin iyi olduğunu, hafta içerisinde kupada Pazarspor’u 7-0 yenmelerinin kendilerine moral verdiğini biliyorduk. Hücumda etkili olduklarını da analiz etmiştik. Oyuncularımdan sabırlı olmalarını istedik. Kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştık. Sonucunda Serik gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

SIRADA MARAŞ VAR

Bu sonuç ve rakiplerin puan kaybetmesi ile lider konuma geldiklerini de kaydeden Güneş şu ifadeleri kullandı: “Liderlik camiamıza çok yakıştı. Bize destek veren Başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetimimize, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımı gösterdiği sabır ve mücadeleden dolayı kutluyorum. Ayrıca ekibimize ve personelimize katkıları ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Namağlup yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Kahramanmaraşspor maçı var. Bu maça hazırlanacağız. Bizim için her maç önemli. Rakibe saygı duyup en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz”

Editör: TE Bilisim