3 Kulvar İçin Golcü Şart
 
Avusturya’nın Linz şehrinde sezonun ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan Trabzonspor’da forvet mevkisine alınacak futbolcularla ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda listesinde bir hayli fazla oyuncu olan Bordo-Mavililer nokta atış yaparak gelecek sezon 3 kulvarda da başarılı bir grafik ortaya koymak istiyor.
 
Öncelik Santini’de
 
Avusturya’da oynanacak hazırlık maçlarına kadar golcü oyuncu arayışlarını hızlandıracak olan Bordo-Mavilierde öncelik Anderlecht'te oynayan Santini. Belçika kulübünün oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ancak yüksek bir bonservis talep ettiği öğrenilirken, 30 yaşındaki Hırvat santrforun 3 yıllık sözleşme beklentisi var.
 
Adebayor’a Teklif
 
Hıvat oyuncu için mali araştırmasını sürdüren Fırtına diğer yandan da EmmanuelAdebayor'a yeni teklif yaptığı iddia edildi. 35 yaşındaki golcünün de bu teklife sıcak baktığı ancak sözleşmenin yılı konusunda anlaşmazlık olabileceği belirtildi. Bordo-Mavililerin Togolu golcüye 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öğrenildi.
 
Gomez’in Maliyeti Belli
 
Forvet hattına 2 oyuncu alacak olan Trabzonspor’un listesi bir hayli kalabalık. Özellikle de Hugo Rodallega'nın ayrılışından sonra Ekuban’ı da daha motive edecek olan tecrübeli bir isim konusunda gözünü karartan Trabzonspor, Alman ekibi Stuttgart ile MarioGomez için temas kurduğu iddia edildi. 34 yaşındaki Gomez yıllık 2.5 milyon Euro, kulübü ise 2 milyon Euro talep etmesinin ardından Bordo-Mavililer şimdilik bu transfer için dülşünme kararı aldı.
 
Peralta İddiası
 
Trabzonspor'un, Kolombiya ekibi CD La EquidadSeguros’ta forma giyen Carlos Peralta için araştırmalara başladığı öğrenildi. 29 yaşındaki santrfora scout ekibinin tam not verdiği ve yönetimin önümüzdeki günlerde Kolombiya kulübüyle görüşmelere başlayacağı bildirildi. Peralta geçen sezon 17 lig maçında 10 gol attı.
 
Almanlar Terodde’yi Yazdı
 
Golcü konusunda bir iddia da Almanya'dan geldi. Ülke basınında yer alan haberlere göre Bordo-Mavililer, Köln'ün forvet oyuncusu SimonTerodde ile ilgileniyor. Golcü oyuncunun ayrılmak istediği belirtilirken, Köln'ün ise başarılı ismi bırakmaya yanaşmadığı vurgulandı. 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Terodde, geçen sezon Bundesliga 2'de 29 gol atarak Köln'ün Bundesliga'ya yükselmesinde başrolü oynamıştı.
Editör: TE Bilisim