KALECİLER DEVLEŞTİ

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor ligin 32.haftası maçında deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya geldi.

Tempolu ve bol pozisyonlu müsabakanın 19.dakikasında Cornelius’un kafa vuruşunda direkten dönen topu kaleci Günay çizgiden çıkardı. Gelişen Gaziantep atağında Muhammet’in şutunda kaleci Uğurcan köşeden topu kornere çeldi. Üst üste gelişen Trabzonspor ataklarında Visca, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür ile gole çok yaklaşan Trabzonspor’a kaleci Günay gol izni vermedi. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

OLMAYINCA OLMUYOR

Müsabakanın ikinci yarısı da oldukça tempolu ve pozisyonlu geçti. Bordo-Mavili ekip eşitliği bozacak golü bulabilme adına Gaziantep kalesine baskı kurdu. 50.dakikada net pozisyonda Nwakaeme’nin şutunda Gaziantep savunması golü önledi. Gaziantep savunmasını aşmakta güçlük çeken Bordo-Mavili ekip final paslarında da hata yapınca son dakikalarda istediği gol pozisyonlarını bulamadı. Müsabakadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bir sonraki haftamatematiksel olarak şampiyonluğu garantileme şansını yine erteledi.

STAT: Kalyon

HAKEMLER: Erkan Özdamar**, Hakan Yemişken**, Deniz Caner Özaral**

GAZİANTEP: Günay**, Kitsiou**, Ertuğrul**, Caulker**, Tosca**, Sagal** (Dk.83 İbrahim*), Furkan** (Dk.73 Recep*), Maxim**, Doğan**, Figueiredo** (Dk.90 Vetrih*), Muhammet**

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Peres**, Hüseyin Türkmen**, Vitor Hugo**, Denswil**, Dorukhan Toköz** (Dk.70 Berat*), Marek Hamşik** (Dk.78 Kouassi*), Abdülkadir Ömür** (Dk.90 Yunus Mallı*), Edin Visca**, Nwakaeme**, Cornelius** (Dk.90 Koita*)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Ertuğrul, Figueiredo, Sagal (Gaziantep), Peres (Trabzonspor)

Editör: TE Bilisim