TAKTİK ÇALIŞTILAR

Ligin ikinci yarısına Balıkesirspor galibiyetiyle girerek Süper Lig yolunda bir engeli daha kayıpsız aşan, TFF 1.Lig lideri Giresunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Menemenspor için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde dün yaklaşık 1,5 sat süren bir antrenman yapan Yeşil-Beyazlılar, önce kuvvet, kondisyon ardından da teknik, taktik çalıştı.

KAYIP OLMASIN

Menemenspor’un ara transferde kadrosuna kattığı deneyimli oyuncularla iyice güçlendiğini bunu da deplasmanda Altınordu’yu 4-2 mağlup ederek gösterdiğini kaydeden Keleş, “Ancak bizim hedefimiz de içerde dışarıda puan kaybı yaşamamak. Bunun için elimizden gelen gayret göstereceğiz ve galibiyet serimizi 8 maça çıkarıp sevinen taraf biz olacağız” şeklinde konuştu.

OYUNCULARINI UYARDI

Bu arada antrenmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yapan Keleş, Nalepa ve Diarra’nın maçın son dakikalarında gördüğü kırmızı kartları anlamakta hala zorluk çektiğini söyledi. Keleş, “Zaten kısıtlı bir kadromuz var, bizim bu tarz hareketlere asla müsaademiz yok. Bu veya buna benzer bir davranışın tekrarlanmasını asla istemiyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim