TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ

Çaykur Rizespor teknik direktörü Stjepan Tomas, geride kalan dört haftalık periyodu değerlendirdi. Aspor’a konuşan Hırvat teknik adam Tomas, “İlk dört hafta zor bir fikstürümüz vardı. Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçı nasıl kaybettiğimizi bütün Türkiye gördü. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlamıştık. Veriler bir penaltı var. Hakem hatalarından puanlar kaybettik. İkinci maçta Kasımpaşa karşısında kötü bir oyun oynadık. Kötü oynamamıza rağmen o maçın 44.dakikasında direkten dönen bir topumuz vardı. O gol olsaydı bizim adımıza çok daha farklı bir sonuç olabilirdi.
 
YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Sonrasında sahamızda lider Alanyaspor ile karşılaştık. Alanyaspor karşısında çok iyi oynadık. Üç-dört pozisyon yakaladık ama atamadık. Bir puan aldık. Son oynadığımız Erzurumspor maçında hava şartları rakım bizi oldukça zorladı. O müsabakadan da bir puanla ayrıldık, ancak son dakikalarda yüzde yüz kaçırdığımız bir pozisyon vardı. Beraberlikle sahadan ayrıldık. İstediğimiz bir sonuç değildi. Galibiyet istiyorduk. Şimdi evimizde Ankaragücü ile oynayacağız. Yeni oyuncularımız geldi. Takıma adapte oluyorlar.
 
LİGDE RAHAT BİR SEZON İSTİYORUZ

Bu hafta bizim için yeni bir başlangıç olacak. Ankaragücü maçını kazanmak istiyoruz. Son günlerde 5-6 oyuncu aramıza yeni katıldı. Milli takımda olan arkadaşlarımız var. Milli arayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımız adapte oluyor. İyi bir rekabet ortamı oldu. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım 3 puanı alan taraf oluruz. Geniş bir kadromuz oldu. 40 maç oynayacağız. Öncelikle ligde rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Türkiye Kupası’nı almak gibi de bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim