BAŞAKŞEHİR YİNE KAYBEDER

Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken şampiyonluk yarışı iyice heyecan kazandı. Son oynadığı Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarında 2’şer puan kaybeden Trabzonspor elindeki tüm avantajı rakibi Başakşehir’e vermiş olsa da henüz kaybedilmiş bir şey yok. Lider Başakşehir’in Galatasaray karşısında 2 puan kaybetmesi Trabzonspor’un şampiyonluk umutlarını yeniden artırdı. Bordo-Mavili ekip, kalan 5 maçını kazanıp Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek.

AĞAOĞLU YALNIZ BIRAKMIYOR

Son iki maçtaki futbol moralleri bozsa da Trabzonspor yeniden ayağa kalkacak güce sahip. Son iki maçtan ders çıkarılıp futbolcuların tamamen kalan 5 maça konsantre olması gerekiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi de sazı eline aldı. Korona virüs salgınından ötürü verilen ara sonrası geldiği Trabzon’da yaklaşık 40 gündür tesislere kapanan Başkan Ağaoğlu, oyuncuları bir dakika bile olsun yalnız bırakmıyor. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular yeniden tek yürek oldu. Camia da umutlandı.

BU ŞEHİR SİZE İNANDI

Son Ankaragücü maçında taraftarların Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden başlayarak Akyazı Medical Park Stadı’na kadar meşaleler eşliğinde, şampiyonluk şarkıları söyleyerek takımı uğurlaması muhteşem görüntülerin yaşanmasına neden olmuştu. Bordo-Mavili camianın size olan inancı henüz bitmedi. Bu şehrin insanına, bu kulübün taraftarına yeniden şampiyonluk adına hayal kurmayı hatırlattınız. Kalan 5 maçta yürekli oynayın, son düdüğe kadar hayalleri gerçekleştirmek için savaşın.
 
Editör: TE Bilisim