GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Trabzonspor Kulübü’nün 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceği seçimli Olağan Genel Kurul için geri sayıma geçildi. Mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden aday olacağı genel kurul için bugüne kadar başka bir aday resmi olarak çıkmadı. İstanbul Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

TAKIMDAŞLIK GÖREVİ

Trabzonspor’un şampiyonluğa yürüdüğü bu süreçte, camianın tüm kesimlerinin yönetime tam destek vermesi gerektiğini belirten Tüfekçi, yaklaşan Olağan Kongre’de Başkan Ahmet Ağaoğlu etrafında birleşmenin takımdaşlık görevi olduğunu belirtti. Tüfekçi, “Bu sezon beklenen şampiyonluğun gelmemesi için hiçbir neden yok. Yeter ki biz kenetlenelim. Aralık ayındaki kongrede Ahmet Ağaoğlu’na desteğimizi gösterelim” şeklinde konuştu. İbrahim Tüfekçi sözlerini şöyle sürdürdü:

BİRLİKTELİK SAĞLANMALI

“Trabzonspor takımı saha içinde gerekeni yapıyor. Özlenen, beklenen şampiyonluk için maç maç gün sayıyoruz. Bizim en tehlikeli süreç şimdi başlıyor. Camia içinde krizlerin oluşması, başarıyı herkesten önce sahiplenme duygusu, bizi bu yolda sıkıntıya sokar. En önemli konu, Aralık kongresinde Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden tek liste halinde seçilmesi ve kendisine camianın göstereceği teveccühtür.”

Editör: TE Bilisim