Trabzonspor'un şampiyonluğundan sonra siyasetten çoğu isim tebrik mesajı atmaya başladı.

Recep Tayyip Erdoğan: Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. ŞampiyonTrabzonspor

Adil Karaismailoğlu: Emeklerinden ve başarılarından dolayı tüm Bordo-Mavili ekibi tebrik ediyorum. Süper Lig’in Şampiyonu Trabzonspor!

Ekrem İmamoğlu: Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum. 

Mehmet Kasapoğlu: Şampiyon Trabzonspor  Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu: 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. ŞampiyonTrabzonspor

Mansur Yavaş: Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'u kutluyorum. Trabzonspor oyuncularını, teknik ekibini, taraftarını ve yönetimini tebrik ediyorum.

Editör: TE Bilisim