Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor için bir transfer iddiası İspanya'dan geldi...

Valencia merkezli Superdeporte Gazetesi, bordo mavililerin Arjantinli savunma oyuncusu Ezequiel Garay'ı renklerine bağlamak istediğini öne sürdü...

Haberde 1 Temmuz itibariyle serbest kalan 33 yaşındaki stoper ile yakından ilgilenen Karadeniz temsilcisinin bu transferi bitirmek için büyük çaba sarfettiği bildirildi.

Ezequiel Garay'ın Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Eddie Newton'un savunma için düşündüğü öncelikli isim olduğu kaydedildi.

Newell's Old Boys'ta başladığı kariyerinde Racing Santander, Real Madrid, Benfica ve Zenit Petersburg'da top koşturduktan sonra son olarak Valencia forması giyen Garay şubat ayında dizinden geçirdiği ağır sakatlığın ardından sahalardan 6 ay uzak kalmıştı.

Sakat olarak geçirdiği uzun sürede oluşan açığı kapatmak için bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Arjantinli stoperin Trabzonspor'un yanısıra başka kulüplerden teklif aldığı belirtilirken, kısa zaman içerisinde geleceği hakkında karar vereceği ifade edildi.

Menajerler önerdi! Trabzonspor'a Premier Lig'den orta saha
 
kouyete önerisi  
 

Badou Ndiaye'nin ayrılığı sonrası ön liberoya takviye yapacak olan Trabzonspor için Cheikhou Kouyate iddiası geldi. 30 yaşındaki oyuncuyu menajerlerin önerdiği belirtiliyor. 30 yaşındaki oyuncuyu menajerlerin önerdiği belirtiliyor. Senegalli futbolcu, Alexander Sörloth'un kiralandığı Crystal Palace'ta forma giyiyor. Premier Lig'de bu sezon 35 maçta oynayan ve 1 gol 1 asistlik skor katkısı yapan Kouyate, Senegal Milli Takımı'nın da (57 maç/3 gol) gedikli isimlerinden. Kouyate için Sörloth'daki gibi kiralama formülü gündemde.
 
Venezuelalılar Herrera’yı yazdı
 

Trabzonspor’a ön libero mevki için yurt dışından yazılan bir diğer isim ise Yangel Herrera oldu. Bordo-mavililerin sezonu Granada’da kiralık geçirdikten sonra Manchester City’ye dönen Venezuelalı ön libero için kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. Venezuela’dan Radio Esporte’nin iddiasına göre Trabzonspor’un, Herrera’yı Türkiye’ye götürmek konusunda oldukça ısrarcı olduğunun altı çizildi.
 
Kenan Karaman sesleri
 
Trabzonspor’da Fortuna Düseldorf’ta forma giyen 26 yaşındaki forvet Kenan Karaman için harekete geçtiği öğrenildi. Oyuncunun transferi için Bordo Mavililerin küme düşen Fortuna Düseldorf ile temasa geçtiği gelen bilgiler arasında. 2 milyon Euro seviyelerinde çıkış maddesi bulunan Kenan Karaman’ın teklife vereceği cevap merak konusu oldu.
 
Kenan Karaman bu sezon Düsseldorf formasıyla Bundesliga’da 20 maça çıkarken, 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Sezon ortasında akciğer iltihabı sebebiyle 3 ay forma giyemeyen Milli futbolcu, buna rağmen ikinci devrede toparlanarak takıma döndü ve istikrarlı şekilde şans buldu. Kenan, oynadığı 20 maçın 13’ünde santrfor, 5’inde forvet arkası ve 2’sinde sol açık olarak görev yaptı.
Editör: TE Bilisim