GOMEZ BOMBASI!

Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Antalyaspor maçı sonrası yönetimden transferlerin kısa süre içinde yetiştirilmesi yönünde talepte bulunduğu öğrenildi. Harekete geçen Bordo-Mavililerin, İtalya Seri A ekiplerinden Atalanta’nın 32 yaşındaki Arjantinli 10 numarası Papu Gomez için resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. Fırtına’nın Gomez için Atalanta’ya 3 Milyon Euro bonservis ücreti teklif ettiği öğrenildi. 

Ayrıca Atalanta’ya, Şampiyonlar Ligi için 1 Milyon Euro, Avrupa Ligi için de 250 Bin Euro bonus önerildi. Yıldız oyuncuya da 3,5 yıllık sözleşme üzerinden tavan ücretin üzerine çıkılarak 2 Milyon Euro önerildiği belirtildi. Gomez’e yıllık ücretin yanı sıra bol bonuslu bir teklif yapıldı. Atalanta ve Arjantinli yıldız Papu Gomez’den kısa süre içinde cevap bekleniyor. Bu sezon Seri A’Da 10 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergileyen Gomez, Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı. 
  
PEREZ İMZALIYOR

Trabzonspor, Arjantinyi yıldız Enzo Perez’in yolunu gözlüyor. Her konuda anlaşmaya varılan 34 yaşandaki oyuncunun Trabzon’a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor. 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Perez'in 1.5 yıllık imza atacağı, bonservis bedelinin olmadığı belirtildi. Tecrübeli yıldız 26 kez Arjantin Milli Takımı'nın formasını giyerken 1 gol attı. Tecrübeli oyuncu, Arjantin’deki dostları ile vedalaşmayı sürdürüyor. Bordo-Mavili taraftarlar da Perez’in bir an önce sözleşme imzalayıp sahaya çıkmasını bekliyor.

Arjantin basını, Perez’in River Plate’den Trabzonspor’a yalnız gelmeyeceğini yazdı
 
SUAREZ SÜRPRİZİ

Trabzonspor, Enzo Perez transferine kilitlenirken Arjantin basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yerel medyaya göre Trabzonspor’un Enzo Perez’indışında forvet oyuncusu Matias Suarez’i de transfer etmek istediğini yazdı. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin de Galatasaray’ın golcüsü Falcao’ya bağlı olduğu belirtildi. Eğer Kolombiyalı oyuncu River Plate ile anlaşırsa, Buenos Aires ekibi Trabzonspor’un istediği Suarez’e izin verecek. 32 yaşındaki Arjantinli golcünün 2022’ye kadar River Plate ile sözleşmesi bulunuyor.

Editör: TE Bilisim