Bu yıl yeni bir oluşuma giderek Sadakat Arma ismiyle boy gösteren Trabzonspor taraftar gurubu alkışı hak ediyor. Sezon başından beri birçok ilde gerek kütüphane gerek giysi yardımlarıyla dikkat çeken Sadakat Arma Grubu, bu kez Elazığ’a gidiyor. Yaşanan depremden dolayı taşın altına elini sokarak Elazığ’da yaşanan acıya ortak olmak isteyen taraftar gurubu yarın yola çıkıyor.
 
Elazığ’a gitmeden önce Trabzon’a seslenen Grup Sözcüsü Tolgahan Demirbaş , “Elazığ’daki felaket sonrası acıyı yüreğimizde hissettik. Biz de ne yapabiliriz sorusunu arkadaşlarımızla konuşurken oraya gitme kararı aldık. Deprem bölgesinden aldığımız bilgilere istinaden özellikle de gıda malzemeleriyle beraber oraya giderek bir nebze de olsa vatandaşlarımızın yarasını sarmaya çalışacağız” dedi.
 
Demirbaş, “Bu acılı süreçte camiamızı Trabzonspor ismine yakışır bir şekilde hareket etmeye davet ediyoruz. Küçük büyük, az çok ayırt etmeksizin yapacağınız desteklerin bizzat küçük çocukların temel ihtiyaçlarını karşılaması açısından fazlasıyla yararı olacaktır. Deprem bölgesine ziyaretimiz konusunda bizimle hareket edecek olan ve katkıda bulunacak tüm renktaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz” dedi.
Ali Osman YÜRÜK
Editör: TE Bilisim