Son İki Gün

Trabzonspor’da transfer hareketliliği devam ediyor. Transfer sürecinin bitmesini iki gün kalırken Bordo-Mavili taraftarları da büyük bir heyecan sardı. Başkan Muharrem Usta önceki gün Almanya’ya giderek Zlatko Junuzovic için Werder Bremen ile masaya oturmuştu. Alman ekibine 6 Milyon Euro bonservis ücreti öneren Başkan Usta’nın Almanya’dan güzel haberlerle dönmesi bekleniyor.

Asist Kralı

Avusturyalı yıldız 10 numara kulüp kariyerinde 421 resmi maçta 59 gol atıp 110 asist yaptı. Milli takımda ise 55 maçta görev yapan Junuzovic, 7 gol attı. Boşnak asıllı Avusturyalı oyuncu geçen sezon Werder Bremen forması ile 30 maçta 4 gol atarken 10 da asist yaptı. Her iki ayağını da çok iyi kullanan Junuzovic’in Arjantinli 10 numara Jose Sosa’dan daha etkili bir isim olduğuna vurgu yapılıyor.

Hubocan’a Markaj

Stoper transferi için de geri sayıma geçen Trabzonspor’da gözler Slovak stoper Tomas Hubocan’a çevrilmiş durumda. Fransa temsilcisi Marsilya’da forma giyen 31 yaşındaki Slovak stoper için, Durica, Kucka ve Bero’dan yardım istendi. Şu anda Slovakya Milli takım kampında bulunan Hubocan için Trabzonspor, Marsilya’ya 2 Milyon Euro önerdi. Transferin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu belirtildi. 
FATİH YILMAZ
 
Editör: TE Bilisim